Το τέλος του παιχνιδιού

Παίξτε ένα άθλημα και να παίξει με την ομάδα έπαιξε πάντα το προηγούμενο βράδυ. Ή το τέλος του παιχνιδιού με την ένταση και αν νομίζετε ότι μπορεί να προκαλέσει κόπωση, απογοήτευση. Θα ήταν σκόπιμο να εξετάσει τα έχασαν. Απλά να έχετε κατά νου ότι η κούραση μπορεί να γραφτεί στα oddsmakers γραμμή, ειδικά όταν η ομάδα ταξιδεύει. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε μια δίκαιη τιμή για το βάρος.

Ακόμα χειρότερα, η ομάδα ταξίδεψε στη δυτική ακτή στην ανατολική ακτή. Έχασαν τρεις σε μια πτήση διακοπές ή το απόλυτο όριο που προβλέπεται για την κακή απόδοση στο δεύτερο παιχνίδι ενός πλάτη με πλάτη αγώνα. Σπάστε λιγότερο συχνά ερμηνεύεται ως έλλειψη ενέργειας.

Η ημέρα του ταξιδιού

Πάρει για να προσθέσετε στο μείγμα, καθιστώντας την επίδραση της κόπωσης. Γενικότερα η ομάδα un-NBA και το NHL απευθείας από έναν αγώνα δρόμου για την επόμενη οδικό ταξίδι. Να θυμάστε ότι εάν ο καθένας άρχισε να στοιχηματίζουν στην ίδια ομάδα.Πτήσεις προς την πόλη το επόμενο βράδυ και δεν έρχονται πίσω το τέλος της ημέρας ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Ενώ back-to-back παιχνίδια, ίσως η πιο προφανής λόγος για τη στασιμότητα στο NBA και NHL παιχνίδια, η ομάδα έχει θέσει τρεις από τις τέσσερις νύχτες. Ή τέσσερα παιχνίδια σε έξι νύχτες Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες είναι εκπαιδευτικές ευκαιρίες καναπέ. Προσθέστε σε αυτό την έλλειψη φθοράς ή το τέντωμα του σώματος μέσα από το παιχνίδι πολύ σοβαρά.