Το καλύτερο άλογο στον κόσμο

Aidan O’Brien έχει αυτό το super-Mare. Μετά του Η επιτυχία της Largo de Prix φέτος και θα έχει φανταστικό εκτροφείς πρωτάθλημα γρασίδι αν O’Brien. Chase αναρωτιέται ο νικητής του 11ου Breeders Cup. Highland Creek που φέρουν τη σημαία της Ευρώπης στην ίδια κούρσα. Το τσεκούρι που έγινε μια επιλογή μετά τις δύο από αυτές σε αυτό το διαγωνισμό.

οι κάτοικοι της Καλιφόρνια να παρακολουθείτε των ειδών Cup Classic Chrome και πρόσθεσε οκτώ πρώτης κατηγορίας καριέρα Tepin κυρίαρχο αποθεματικό πρωταθλητής Mike mahkotanya πέτρα, αλλά οι αγρότες αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη. Ενώ η ευρωπαϊκή Albadou έτρεξε κλονίζει νίκη εκδήλωση το 1991, άλλαξε το σύνολο των διακοπών.

Άνοιξη $ 28 θα βραβευτεί ως το καλύτερο άλογο στον κόσμο για να αγωνιστεί για συνάντηση Κύπελλο του Breeders ‘στο Santa Anita στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό “Η  φύση των αποδεικτικών στοιχείων Ryder Cup είναι ο επικεφαλής της καλύτερη κατάσταση viervoetige Ευρώπης ελπίζει να την τσέπη μερικά δολάρια στο έδαφος του εχθρού. Και δεν μπορούμε να περιμένουμε

Racing ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ στις 9:25 στο κτηνοτρόφους πρωταθλητής νεολαίας και γρασίδι για Cup Classic το Breeders ‘το Σάββατο το πρωί 12:35 το βράδυ / την Κυριακή. Ανάλογα με το αν θέλετε να τον δει.