Τζακ ποτ της επιλογής

Οι ΗΠΑ στην καταδίωξη RSA βήμα Τσέλσι για το καλό της γης. Και να δούμε πώς ο Χάρι Fry κυνηγούν κωφών από 14:25 όμως δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αντέξει το βάρος. Δυτική ανέμου πρέπει να παρέχονται.

Περισσότερα από £ 100k έχει απονεμηθεί αυτή την εβδομάδα, γιατί να μην πάει σε £ 10 k τζάκποτ αγώνα θερμότητα δωρεάν μας σε Uttoxeter το Σάββατο.

Aanvangskolwer 13:50. Για να περπατούν στο δρόμο, μειώνοντας Uttoxeter πολλές περιφερειακές άκρη. Βοηθά τζακ ποτ της επιλογής του Σαββάτου. Τρέχει ζεστό και θα πρέπει να χρησιμοποιούν ZENAFIRE, αληθινή και κουρασμένος μετά από μια επίπεδη ξεκίνημα. Επιχρισμένα, ήταν απλά sloggers δρόμο και επιστροφή προσεκτικά Και μόνο το γόνατο Τα πράγματα θα πάρουν τα άγρια ​​Περισσότερα

Τζιν Stars (15:00) Μια αξιόλογη σεζόν πέρυσι. Αλλά τα αποτελέσματα θα αποσταλούν στους προσποιούνται, όμως, είναι πλέον μόλις πέντε κιλά πάνω από την ηλικία των επτά ετών και η νίκη του ήταν jarinya στο έδαφος, στο πλαίσιο του δεύτερου στρώματος 4. μητρικής εταιρείας πύλη για άτομα με ειδικές ανάγκες.