Τα λάθη του παρελθόντος

Δύσκολο να πλησιάσει Μονάχου 5-1 στο παιχνίδι, γι ‘αυτό δεν θα είναι έκπληξη να δούμε Άρσεναλ κερδίσει ένα ή δύο κέντρα και πτερύγιο γύρω από ένα εκατομμύριο μίλια έξω, το μόνο που χρειάζεται για να ανταγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο.

Το Ιράκ έχει μετατραπεί το σύλλογο Και μπορεί να αλλάξει Premierliga ‘όλα, είναι μια απογοήτευση. Επειδή ο καθένας παραδόθηκε την Τετάρτη την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα πρέπει να αποφασίσει. Αυτός εξακολουθεί να είναι το καλύτερο πρόσωπο για την εργασία.

Η αντίληψη του «οπλοστάσιο» και πώς αντιμετωπίζονται στην Ευρώπη ανακοινώθηκε ως ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου Filipp σώμα παίρνει συνομιλίες αμφίβολο λιγότερο από επτά λεπτά για να πάει, αλλά έβαλε δύο απλά εργαλεία. Πρέπει να είναι σε κίνδυνο αναστολής για το υπόλοιπο του αγώνα. Δεν κατηγορώ τα πρόβατα λένε Αλλά πήρε σκόπιμα τον άνθρωπο από τον στόχο του 30 βήματα αν η θέση Αρσεναλ 4-2 και μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι.

Lam εμφανίστηκε σαν να ξέρει τι κάνει. Και δείχνει ότι η ευρωπαϊκή Ένοπλες άτομα στην Ευρώπη έχουν γίνει pushovers και δεν είναι σοβαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το τουρνουά. Στρατός να πάρει Flash επάνω. το ατυχές Δεδομένου ότι είχα μία από τις καλύτερες ομάδες. Χρησιμοποιούν τη δύναμη της Premierliga και συχνά φοβούνται ότι σήμερα στην Ευρώπη είχαν φύγει.
Επειδή ο σύλλογος είναι να σκεφτόμαστε, «Εντάξει, δεν είμαστε πολύ μακριά,» το ίδιο πράγμα συνέβη στο Μονακό πριν από δύο σεζόν. Με καλά αποτελέσματα Η νίκη στο Μόναχο και το Μονακό. Αλλά πρέπει ακόμα να κερδίσει τον αγώνα.

Στην πραγματικότητα μόνο στο πρόσωπο. Η απόφαση για την απόσπαση της προσοχής με τα λάθη του παρελθόντος.

Η ευθύνη πίσω στο χειριστή. Υπάρχουν πολλά εμπιστοσύνη και πίστη ότι κάποιοι παίκτες και ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι ένα ότι αν έχετε αγοράσει ένα. Μπορείτε να δείτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αλλά μερικές φορές απλά για να δείτε πώς λειτουργούν και πώς θα αντιδράσουν στο στρες. Όταν ήταν στο club σας.

Μια άλλη συμφωνία «οπλοστάσιο» για να πάρει περισσότερα από τους παίκτες. Εγγόνια, Mark Fox και ο οδηγός. Ποια μπορεί να προσθέσει αξία στην ομάδα. Άρσεναλ πρέπει να κερδίσει το Κύπελλο και τέσσερις στην άλλη ομάδα, όπως Λίβερπουλ θα πηδήξει την ευκαιρία. Αλλά θα πρέπει να βάλετε τη σεζόν στην προοπτική. Ιεραρχική τα όπλα Το πιο απογοητευτικό πράγμα

«Arsenal» έχει κερδίσει το Κύπελλο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια. Και πρέπει να είναι το άλλο μισό καρύδι, τώρα σε δύσκολη θέση γιατί εκτός από Lincoln, αλλά μετά από την ήττα Preston και Southport Σαουθάμπτον – Lee και τα δύο μέρη για να πάρει το χαρτί δεν θα πρέπει να είναι πιο σαφής σχετικά με τη διαφορά αυτή τη σεζόν.
Άρσεναλ αγαπούν να κάνουν στοιχήματα το Νοέμβριο. Εκτός από πέντε ημέρες του Δεκεμβρίου, ξέρω ότι αυτή η καλλιέργεια των παικτών δεν θα κερδίσει την Premier League και Champions League. Αρνήθηκαν και έχασε το προβάδισμα δύο φορές και η Μάντσεστερ Σίτι. «Έβερτον» Πέντε ημέρες Topspanne κάνει.

Όταν η ομάδα Άρσεναλ και Έχουν πάντα έρθει απότομα. Αυτή η ομάδα δεν έχει αρκετή καρδιά σίδηρο ή τον ηγέτη της επίθεσης αυτής της ομάδας και τις καλύτερες τεχνικές τους όταν βρίσκονται σε Premierliga ανθρώπους, αλλά δεν χρειάζεται να παράγουν τα αγαθά.

Ήταν πολύ απογοητευμένος τον βουτήξει και να σου ρίξει τομέα. Έδωσε ένα ανόητο πέναλτι και να τον εαυτό ανασταλεί. Jaka ισχυρό παίκτες και ελπίζουμε ότι θα δούμε ότι τα επόμενα χρόνια, όμως.
Δεν πιστεύω ότι η διαφημιστική εκστρατεία σύμβουλος Ευχαριστώ. Αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος. Η αρχή είναι η Άρσεναλ Έχουν κάποιους παίκτες που παίζουν τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, αλλά δεν ήρθε το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Αυτό είναι σημαντικό Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ο διευθυντής πωλήσεων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Νομίζω ότι ο Αλέξανδρος der Sohn έφυγε από το σύλλογο. Άρσεναλ δεν είναι ένα γεγονός. Δεν είναι αρκετό, το γήπεδο ποδοσφαίρου και πρόσοψη στο Cisco Mohamed Elneny το igroki ΟΚ, αλλά εντάξει, δεν είναι αρκετό για την Άρσεναλ Jake καλό είναι ένα άτομο που δεν το κάνει, αλλά το κάνει.