Προκαλώντας την μπάλα

Στο ίδιο επίπεδο με τον Μπραντ Ο αξιότιμος φίλος Clooney, Brad Pitt, ένας άλλος παλιός φίλος Matt Damon έχει την τιμή (1/11), μετά την πρώτη πίστευαν ότι ο Γιώργος.

Κυρία Λίζα (9/1) είναι ο κύριος ανταγωνιστής. Μετά από πρώην βρετανικό μοντέλο Lisa Snowdon.

Ένας εκπρόσωπος είπε: «Είναι όμορφο να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, ο Γιώργος είναι ένας ηγέτης στον ωκεανό σε τέσσερις φιλανθρωπία θυσίες που γεννήθηκαν δίδυμα.

Πιστεύουμε ότι έχει εγκατασταθεί Holly Woods είναι πολύ Γεωργίου ονομάστηκε αγαπημένα (6/1) για το πρώτο παιδί.

Irina Saiki ανέφερε την εγκυμοσύνη και τον Bradley Cooper σας παρακαλώ (9/1) ξεκίνησε δίδυμα “από την Ένωση Cheryl Cole και Liam Payne (20/1) και ο πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle (22/1. )
Πρόεδρος συχνά στοίχημα εμπνευσμένη περίπου Μπαράκ (25/1) σαφώς θεωρείται πιο πιθανό από ό, τι Donald (66/1), το οποίο είναι ένα ψευδώνυμο.

Αν και τα στοιχεία υψηλού προφίλ Clooneys έχουν δείξει ότι μόνο ένα βιβλίο. Τα δίδυμα θα οδηγήσει σε μια οικογένεια της Beyonce και ο Jay – διαφήμιση ακόλουθα τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, καθώς και η χρήση των δύο κοριτσιών. Madonna αυτή την εβδομάδα

«Μου αρέσει η ιδέα, προκαλώντας την μπάλα μετά Clooneys καλός φίλος Brad Pitt. Αλλά αν τηρήσουμε Μπορούν να δουν τα έργα Και η θεραπεία για τα παιδιά “