Πλεονέκτημα έδρας λόγω της αντοχής

Αλλά η ομάδα δρόμο κέρδισε το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολη σε απομονωμένα σημεία. Είναι το σπίτι για να ανακτήσει Ιστορία, κερδίζοντας περίπου 75% του χρόνου σε αυτό το σενάριο.

Η ομάδα έχει έρθει ποτέ πίσω από μια σειρά 3-0 στην ιστορία του NBA απόγνωση, που κάθεται στα αριστερά της ομάδας 0-2 είναι μια μεγάλη ώθηση. Παρά την απώλεια των δύο ομάδων που επελέγησαν στο πλαίσιο μιας ανταγωνιστικής, κερδίζοντας το 60% του χρόνου ξανά.
Η θεωρία του του NHL Zig Zag

θεωρία Zizanie το πιο δημοφιλές άθλημα
θεωρία ζαγκ δέσμευση πολλούς παίκτες, όπως το NHL και NBA σούπερ ευθεία 2-2-1-1-1 Όλα τα επτά σειρές.

Αυτό ονομάζεται “ζαγκ” δυναμική τάση θεωρία αλλαγή μεταξύ σπιτιού και δρόμου ομάδες. Με βάση την απόδοση του κάθε τουρνουά πριν. Η ιδέα ότι κάθε παιχνίδι κατά τη διάρκεια της valbylstryd με βάση τα αποτελέσματα της. ανταγωνισμού mendahuluinya
Η θεωρία του ΝΒΑ Zig Zag

Πλεονέκτημα έδρας λόγω της αντοχής στην ομάδα μπάσκετ του δρόμου έχασε ένα παιχνίδι, το παιχνίδι δεν είναι τόσο προφανής είναι η τρίτη ομάδα δρόμο που έχασε το σετ άνοιγμα. Η αποτυχία να ανταγωνίζονται για να κερδίσετε ένα τρίτο του χρόνου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές επιτυχημένες παίκτες. Και οι παίκτες θα πρέπει να εγγραφείτε στην θεωρία του Ισαάκ. Και ακολουθούν κάθε χρόνο τώρα σε αυτό το παιχνίδι.
Αλλά όταν η ομάδα επιλεγμένη υψηλή 2-0 σειρές προβάδισμα και δεν πρέπει να πάει στο δρόμο για τρία παιχνίδια, είναι ένα βολικό μέρος. Χαμηλώστε την ομάδα σας παίζει στο σπίτι.

Ράγκμπι και το μπάσκετ Όπως συμβαίνει με όλα τα είδη των σπορ, όχι περισσότερο κίνητρο από το φόβο της φτώχειας. Πόσο απελπισμένοι ομάδα συχνά λαμβάνουν τις επιδόσεις τους στο επόμενο επίπεδο. Η ομάδα από το να χάσει ένα μεγάλο στοίχημα στο ΝΒΑ και NHL.

Ice House δεν ξεκίνησε στο NHL, αν η ομάδα υποδοχής κέρδισε το πρώτο παιχνίδι, επιλέξτε τη χαμηλή ομάδα δρόμο για να κερδίσει ένα παιχνίδι περισσότερο από τα δύο τρίτα του χρόνου.

Πιστεύει ότι το παιχνίδι θα έχει δύο ομάδες να επιλέξουν από μια σειρά από υψηλής νίκες. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στη θέση τους για να κερδίσει και πάλι, όπως και εγώ. Ποια είναι συχνά πολύ πολύτιμη για απογοήτευση. Είναι πολύ λιγότερο για τα τρία παιχνίδια.