Παρουσίαση της συνολικής παραγωγικότητας

Conlan έχει σαφώς λήστεψαν στο Ολυμπιακή χρονιά και ο ίδιος πρέπει να λύσει αυτό πριν ένας δικαστής σχολίασε νησιού κ Conlan μόλις 1 ανά 10 αλλά θα ήταν καλύτερα γι ‘αυτόν να κερδίσει στο δεύτερο γύρο των δύο.

Προσθέτοντας ένα συναρπαστικό ιρλανδικό Conlan είναι ένα βήμα στον τομέα απέναντι από το διάσημο Sports Illustrated είναι ελάχιστα γνωστό αμερικανικό Tim Barra.

Νέα Υόρκη, μια ημέρα μετά την παρουσίαση της συνολικής παραγωγικότητας στον τομέα. Σε απευθείας σύνδεση, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένα, Μιχάλης Conlan και ο Andy Lee, ιρλανδικός λαός pleasers Gennady Golovkin και Ρωμαϊκή Γκονζάλες. Είναι κάτι περισσότερο από ένα σημείο

καλύτερες ερασιτεχνικές kapokgewig στον κόσμο Conlan άνοιξε στη γραμμή για να πληρώσει. Και η πλατεία Μάντισον Κηποθέατρο στο Μπέλφαστ φιλοξένησε την πρώτη νύχτα του ήρωα του Αγίου Πατρικίου.

Barra του τομέα κατά Conlan
Tim Barra Σάββατο 00:00 GMT Μιχαήλ Ε Conlan του.

Μπεθ Μπεθ: Conlan κέρδισε το δεύτερο σκέλος 2 @ 11/4.
Ήταν ένας καλός ερασιτέχνης ο ίδιος τον Barra, και είχε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν, αλλά να επιστήσει την δεύτερη στάση της καριέρας οκτώ πάλη του. Και σε άλλα μέρη της 33/1.