Παιχνίδια Τσίπρα – Καμμένου με τη Δημοκρατία

Το σήριαλ των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς καλά κρατεί. Συναντήσεις επί συναντήσεων για να επιβεβαιώσουν αυτό το οποίο φάνηκε καθαρά από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα θελήσει σε καμμία περίπτωση να μετέχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, με σκοπό να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές, στις οποίες οι δημοσκοπήσεις του δίνουν την πρώτη θέση και το μπόνους των 50 βουλευτών.

Η ηγεσία της «Ριζοσπαστικής» Αριστεράς δεν θα άφηνε σε καμμία περίπτωση την ευκαιρία να πάει χαμένη και όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, αδιαφορώντας για τη χώρα και την πορεία της οικονομίας της οποίας η ρότα είναι κατευθείαν για το παγόβουνο.

Παίζοντας παιχνίδια με τον ανώτατο άρχοντα, τη μόνη ουσιαστικά Αρχή που υπάρχει αυτή την περίοδο στη χώρα εξωθεί στα άκρα την κατάσταση, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει ψήφους στην ιδιότυπη αυτή ρωσική ρουλέτα.

Μη θέλοντας να μείνει πίσω, ο έτερος, από τη δεξιά αυτή τη φορά πλευρά, νικητής των εκλογών, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, βγάζει ψεύτη, χαλκευτή και προβοκάτορα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, καθώς αμβισβητεί ότι παρέδωσε έγγραφο με τους όρους στήριξης κυβέρνησης εθνικής ανάγκης σε αυτόν, επικαλούμενος κάμερες και πρακτικά.

Τα παιδία παίζει επικινδύνως. Και να το έκαναν για τον εαυτό τους πάει καλά. Εχουν πίσω τους όμως ολόκληρη τη χώρα, που βλέπει με τρόμο και έκπληξη, ορισμένα παιδάκια, στα οποία ο ελληνικός λαός έδωσε με την ψήφο του πολιτική δύναμη, να την χρησιμοποιούν, πιστεύοντας ότι βρίσκονται ακόμα στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα.

Ας σοβαρευτούν όμως όσο είναι καιρός γιατί τα επικίνδυνα παιχνίδια είναι βέβαιο ότι θα γυρίσουν μπούμερανγκ, τόσο στις πολιτικές παρατάξεις τις οποίες εκπροσωπούν, όσο και το κυριώτερο στους έλληνες πολίτες που αφελώς πίστεψαν ότι οι νέοι σε ηλικία δυστυχώς πολιτικοί θα είχαν ένα διαφορετικό ήθος και διαφορετική κουλτούρα από αυτούς που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση.

Αρθρο απο http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=457695