Ο άνθρωπος αστέρι

Επικεφαλής στο παιχνίδι με ουρά Με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι toffies να συνεχίσουν να απευθύνονται. Έρχονται Τρίτη στο μήνα κατά τον χρόνο που ήταν πέντε γκολ στα Blues και να νικήσει τους 1-0 Goodison τον Δεκέμβριο οφείλεται στην ώρα τους. Είστε ο νικητής του δορυφόρου Sadio.

Τώρα ο κανόνας ψάχνει για την πρώτη νίκη του στο Derby, Λίβερπουλ και Έβερτον έμειναν πιστοί αγάπη είναι ο στόχος της ομάδας για τη νίκη και αλλού σε αποτυχία.

Ενώ Ronald κανόνες και έκλαιγε σιγανά.

Θα πρέπει να ανοίξετε ένα βιβλίο ιστορίας σύντομα πίσω στον τελικό του 1999. Έβερτον να νικήσει την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Η συνάντηση έληξε 4-0 πριν από την επόμενη της πόλης κόκκινο καθιστά την ανάγνωση αρκετά ζοφερή. Αν έχετε μπλε

Έξι από 10 ντέρμπι ταιριάζει σε ένα αδιέξοδο. Και μπορείτε να πάρετε 13/5, αλλά ήταν ακόμη πολύ δύσκολο για την κυριαρχία του Λίβερπουλ σε αυτό το παιχνίδι. Αγνοήστε το παρελθόν, θα κερδίσει ή να κερδίσει Sadio 21/10 4/6 μήνες για να κάνετε αναζήτηση στο Internet. Για χάρη της Τράπεζας για αυτό.
Γεια σου Player

το κεφάλι Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη μέγιστη απόδοση σε σύγκριση με την πρώτη εξάδα σε Premierliga μετά από 10 αγώνες απέναντι στην Αρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ Hot Σπερς κόκκινο 20 πόντους.

Μιλώντας για τη στήριξη πίσω. Ήταν ο άνθρωπος αστέρι μυστικό όπλο της Everton, και έτσι οι κανόνες. Αγωνίστηκε σε πέντε με έξι γκολ, μεταξύ των οποίων μία για qualifer Παγκόσμιο Κύπελλο Βελγίου το Σάββατο, 8.15 για να συνδεθείτε. από το πουθενά Και αύριο, οι ερυθρόλευκοι είχαν semusim 36 γκολ ανά παιχνίδι αναλογία περίπου 1,24, μπορεί να εξακολουθούν να έχουν λίγο καλύτερη ζωή.

Όταν πρόκειται για τη σημερινή του μορφή Και οι δύο πλευρές μπήκε στο παιχνίδι της δεύτερης σειράς της ομάδας WINS υποδοχής με έξι πόντους με νίκη επί της Άρσεναλ και της Burnley Κύπελλο, ενώ Έβερτον νίκησε West Brom και τη στέγαση.

Ζητήστε βοήθεια από το πίσω μέρος.