Νίκη και χαρά

Παρά το γεγονός ότι στο διαγωνισμό του επόμενου έτους. Μπορείτε να περιμένετε μια εβδομάδα τουρνουά Σαββατοκύριακο ομάδας.
Στοίχημα το Σπίτι

Δεδομένου ότι η ομάδα υποδοχής στο παιχνίδι αυτά τα χρόνια, ενώ οι άλλες ομάδες παίζουν καλά, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε μια σειρά από παίκτες. Εάν η συνάρτηση κατανομής Συχνά η ευκαιρία να αγωνιστούν για ένα στοίχημα ποδοσφαίρου κολλεγίων

Νίκη και χαρά σε όλο το κολέγιο ποδόσφαιρο έχει προαχθεί σε ένα νέο επίπεδο όταν παίζει τουρνουά. Iron Bowl παιχνίδι, όπως το Red River ανταγωνισμός. η ομάδα Το μίσος και κάθε χρόνο.

Ακόμη λιγότεροι miscues θα είναι το φαβορί για να τρελαίνομαι. Και ακόμα και το ταλέντο της ομάδας Μπορείτε να πάρετε χτυπηθεί από αυτό το επικίνδυνο σημείο.

Tuisveldvoordeel Μερικές φορές υπερεκτιμάται στο ποδόσφαιρο κολλεγίων. Καλές ομάδες παίζουν συχνά στο δρόμο, την παγίδευση μπορεί να συμβεί, αλλά όταν πρόκειται για τουρνουά εβδομάδα. Το παιχνίδι είναι σχετικό μια ευκαιρία για να παρακολουθεί την κατάσταση

Το αρχοντικό υπήρξε η δημοτικότητα του παιχνιδιού είναι σημαντική. Παρίσι ακούσει για την εβδομάδα-μακρά ανταγωνισμό θα είναι. digembar-gemburkan τα γυαλιά ηλίου Αν η ομάδα έχει μια ισχυρή σεζόν, και τους οπαδούς πίσω του στο δρόμο.