Μια απογοητευτική περίοδο

Θα πρέπει να προστατεύσει το PIN σας και μηχανική αντοχή Arnfield Zing αυξήθηκε στην επίθεση, πιο ποικιλόμορφη και ομαλή. Αλλά υπάρχουν τρύπες στο pengawalnya Arnfield σχετικά με τα αποτελέσματα του ματιού. Αλλά η είδηση ​​ότι Τιμή πολύ υψηλή

Δράση πιθανό να χάσουν κάποια σοβαρά τα δόντια μεταξύ Hughes και ο Martin Dzhozef Uord για τον τίτλο του βρετανικού σούπερ βάρους φτερό. όντως Οι δύο έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν με Ward μια δεύτερη συνεδρία μετά από μια απογοητευτική περίοδο στην πρώτη έκδοση.

Κατά τη διάρκεια της off-line middleweights ranshe Rose και Arnfield είναι ο πρόεδρος των πυροτεχνημάτων – αλλά θα πρέπει να διαμορφωθεί για την έκθεση, της απάτης και απάτες.

Και έτσι μπορεί να είναι περισσότερα για την τιμή από ό, τι οποιοδήποτε άλλο στίχο σύντομη παύση τελευταία στάση του έργου . Αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό.

Αν θέλετε να υποστηρίξουν από κοινού. Εισοδημάτων Arnfield και μακριά πόδια 7-12 αξίζει ένα σημείο. Αλλά για τους πιο γυάλινα μάτια.

Επιλέξτε τριαντάφυλλα σε ό, τι ήταν 01/02.

Κάτω από το χάρτη

Αν ψάχνετε για την αλήθεια. Πόλεμος δεν είχε γνωρίσει ποτέ μια ιρλανδική κορίτσι Keyti ​​Teylor κατά «τα παιδιά της κόλασης» Μιλένα Koleva Taylor έχει πολλή δύναμη στο επαγγελματικό παιχνίδι και να κερδίσει δύο γύρους κερδίζει το νησί όπου διακοσμημένα αντιπάλους του.

Ward είναι ένας πολύ καλός μαχητής και ότι είναι καλός. Αλλά δεν είναι πάντα δείχνουν Και έχει δύο παιχνίδια πριν από την απόρριψη. Ward είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί αυτό εν τη γενέσει της, ή την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η καλύτερη επιλογή: νίκη ή η απόφαση Ward στις 01/02.

Koleva σχεδόν σαν να κέρδισε, αλλά η Βουλγαρία έχει μερικά από τα καλύτερα. Και μόνο μετά να σταματήσει Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι Taylor κέρδισε με διαφορά το καλύτερο.