Κινούμαστε σε αναζήτηση του νικητή

Ένα επιβλητικό 40 τοις εκατό των μετρητών που έρχεται σε αυτό το βιβλίο για listiges κρέας (2/11) και του Κακού Uolsha Ruby και ο Willie Mullins Duo θανάσιμο συνδυασμό Leopardstown νίκη-τρικ τη Δευτέρα και τους παίκτες που αγαπούν και πάλι το ρεκόρ. το μεγαλύτερο αγώνα της Τρίτης.

Ruby βγήκε στην κορυφή και θα μπορούσε να προσφέρει άλλο ένα χτύπημα Γουίλι. Φάτε ένα υψηλό του δρόμου με την προηγούμενη εβδομάδα της. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για να μάθετε

Σήμερα στο Leopardstown. Πήγαμε να τινάξει την Τουρκία κώμα. Και αναδύεται από το κάτω μέρος του σωρού της συσκευασίας τους δρόμους. Η εσοχή της πλάκας έδρασης cabbaged αφού πριν από δύο ημέρες. Αλλά κινούμαστε σε αναζήτηση του νικητή στο Leopardstown.

Ο αγώνας έπρεπε να κυνηγήσει (3:00), και αυτό είναι άλλο ένα από τα 28 αθλητές ανταγωνιστικών ανόητος αν νομίζετε ότι οι μητέρες που εργάζονται κρανίο σημάνει ότι αυτό μπορεί να είναι ο νικητής, είναι δύσκολο σε αυτόν τον τομέα. Ευτυχώς, εμείς θα το κάνουμε πάρα πολύ, η φόρμα θα σας δείξει όπου τα χρήματα είναι να κλείσετε ένα ρύζι κρουαζιέρα.

Χάσετε την ευκαιρία των αγώνων για at.com.

Υποστηρίζει, επίσης, δύο Miller δολοφόνος (20/1) και άλλα στερεά Mullins Sambremont (20/1) Killer Miller για Noel Meade στο 2ο όροφο πίσω κυνηγητό Punchestwon σε Σάντου Flyers μήνα. Νοέμβριο και επέστρεψε στην ελλείμματος τον περασμένο μήνα πάνω από ένα χρόνο άφησε στο δείγμα. Ήταν εννιά κατά το χρόνο Αλλά οι επενδυτές πιστεύουν ξεκάθαρα. Μπορεί να επιστρέψει Και έχουν περισσότερες ενημερώσεις

Το ύφασμα μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο για το κυνήγι. Και μια συνολική έκταση των Mullins στις αρχές Νοεμβρίου για την πρώτη Mullins Τελείωσε επίσης την τρίτη θέση στον χάντικαπ. Verhalingsperk Proudstown Navan και τώρα είναι πιο εμπόδια, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης 3 μίλια Advent αναμένεται να προσγειωθεί γύρω από το πίσω μέρος με ένα 10-1 σάρκα για να προσελκύσουν την προσοχή των παικτών.

Επιβίωση στο Sambremount αλλά απέρριψε αρχάριος κέρδισε το δεύτερο όροφο στο καλύτερο στην κατηγορία 2 και μισή πέτρα του παιχνιδιού τίτλου, αλλά η τιμή φαίνεται στην ευχάριστη θέση να παίξει, θα εγκαταστήσει την αμοιβή PP 6 έδρες στο μεγάλο αγώνα. γραμμή.