Καλώς ήρθατε και πάλι…

Γαλλία ψάχνουν για την κορυφαία ταχύτητα, τη σωστή στιγμή στο Euro 2016 όταν είδαν τίποτα. Αλλά μοιάζει περισσότερο με τον πρωταθλητή του τουρνουά, αλλά μετά από αυτό τον έλεγχο μέσω των στόχων από το σοκ Robbi Bredi η φάση των 16 όπου είχαν μια καλύτερη πρώτο διάλειμμα. Donderdagaand Την Ισλανδία και τη Γερμανία στα ημιτελικά.

Antoine της Γαλλίας στον αθλητισμό είναι ένας εξαιρετικός παίκτης στο Euro 2016, «Ζεύγος αυτό.
Ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά. Και θα νιώσετε μόνο νίκη στον τελικό πραγματικό Dimitri Payet.
ή Kirin
Θα πρέπει να είναι σε θέση να αρνηθεί το βραβείο του. Το άθλημα έχει 6 γκολ και 2 βοηθούν το όνομα και του του.
Ανοίξτε το τελικό σκορ

Euro 2016 έρχεται σε ένα συμπέρασμα την Κυριακή, όταν φιλοξενεί τη Γαλλία.
η πορτογαλική
Κάλεσε στο Παρίσι Η Γαλλία δεν είναι ένας αγώνας για τον αγώνα επιστροφή στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 18 και ελπίζουν να κάνουν την πορτογαλική επικεφαλής των 19 την Κυριακή. Η Πορτογαλία έχει ένα μεγάλο φλιτζάνι. Και αυτό φαίνεται καλύτερα από ό, τι την τελευταία φορά το 2004, όταν νίκησε Ελλάδα 0-1 μπροστά στους συμπατριώτες τους.

Οι δύο πλευρές θα πρέπει να επιστρέψουν στην πλήρη επαίνους για αυτό. Καλώς ήρθατε και πάλι Rami της Γαλλίας και ν «αντιστοιχία ολο κατά της Γερμανίας. Αλλά κανείς στην Dide Desham αρχική εισαγωγή. Πορτογαλία έπαιξε κεντρικό τομέα σε αντάλλαγμα Uilyam Karvalyu από την αναστολή στον τελικό. Μπορεί να αντικαταστήσει τα βιβλία στην Κεντρική και αν έχασε ένα ραντεβού με την ουαλική Pepe σκοπεύετε να ανακτήσει από τους μυς βλάπτει στο τέλος.

Πορτογαλία βασίζεται σε μια απλή φόρμουλα για να κερδίσει τον αγώνα. Προσπαθούν να αποφύγετε ισχυρές. Και αποφασιστικά, στη συνέχεια, στηριζόμενη σε ονόματα αστέρων, ειδικά Cristiano Ronaldo προσπαθεί να κλειδώσει Ρονάλντο έχει τρεις στόχους και πήρε το όνομά του σε τρεις και ο πρώην σύζυγός παίζοντας τομέα από τεχνικούς με τρία γκολ και δύο σαφώς να προκαλέσει τη δημιουργικότητα 1, αλλά Renato. Sanches έχουν νέους παίκτες στο τουρνουά πιο συναρπαστικό».

Είναι ασφαλές να πούμε Αν κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία θα κερδίσει τη λαϊκή βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον στην ουαλική χρόνο τελικούς. Πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να τραβήξει τη λάμπα, αλλά και τη φύση αυτού του νίκη ως επαγγελματίας. Περισσότερα εμπνέει και ασυνήθιστο, αλλά η ιστορία της ομάδας. Το μεγαλύτερο μέρος της ψυχαγωγίας δεν είναι βαμμένο. Ιστορία θυμάται ομάδα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας Πορτογαλία θεωρούν ότι ακόμα και θανατηφόρα από τους μονοδιάστατη φιναλίστ Ελλάδα κέρδισε το μεγάλο αγώνα το 2004.

Γαλλία: XI πρόβλεψη: 4-2-3-1.

Surfing (γ) – Σαν Kolscielny, Evra Samuel Umtiti Matuidi, Sissoko Payet ενεργοποιεί Greizmann το χρόνο.

Πορτογαλία: XI Πρόβλεψη: 4-4-2.

γραμματοσειρές Patricio Guerreiro Paper Mario Soares Sanchez Carlo Silva Νάνι, Ρονάλντο (γ).
Και οι τρεις παίκτες είχαν την τάση να δούμε την αντιγραφή της Πορτογαλίας. Ρονάλντο μπορεί να διατηρήσει
Εισάγετε ανά πάσα στιγμή Ενώ δείτε το στοίχημα
. Renato Sanches εκτυπώσετε τρία γκολ εναντίον της Πολωνίας μπορούν να διατηρούν deflekteerde.
Ανοίξτε το τελικό σκορ

Το θέμα είναι ότι η Ευρώπη θα είναι στο παιχνίδι της Κυριακής. γερμανικό στιλ, νομίζω ότι η Γαλλία προσβλέπει στο μισό άνοιγμα στα πορτογαλικά. Και μοβ για το βραστήρα. Ο δεύτερος στόχος σκότωσε το παιχνίδι.