Η υπόθεση πήρε μια στροφή

Η άκρη Garbrandt προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα της συνέντευξης, Cruz είναι ένα κομμάτι του πνεύματος του επεκτάθηκε στην κάμερα. Το Challenger θα πάει μετά από αυτούς στην αίθουσα, προφανώς περιμένοντας Cruz, ο οποίος είναι ευχαριστημένοι με τις εντολές, αν θέλετε να κερδίσει τη μάχη της φυσιολογίας.

σώσει τον εαυτό σας Απ ‘όσο γνωρίζω, Θα σας έκανε να αισθάνονται ελεύθεροι και τη χάρη ως δάσκαλος.

Παρόλο που οι γυναίκες αγωνίζονται μεταξύ kepulan Gewichten Amanda Νούνιες σίγουρα αιωρούνται πίσω και κέρδισε το κύριο κάρτα UFC 207 έχει επίσης κάποιες καλές επιθέσεις.

Ένας από αυτούς ήρθε με τη μορφή ενός ανταγωνισμού μεταξύ της μικροσκοπίας Cruz Beach Εμπορίου και Cody Garbrandt σε μια γενιά. kapokgewigtitel είπε ότι οι δύο δεν μου αρέσει ο ένας τον άλλον. Η τακτική ανταλλαγή προσβολών σε κάθε ευκαιρία στο πρωτάθλημα τους match-up το πρωί του Σαββάτου.

Η υπόθεση πήρε μια στροφή αυτή τη χώρα σε ένα επιχείρημα σε όλα δίδυμο Garbrandt αλλάξει την εστίαση της συνέντευξης για το δίκτυο Penumpasan φαίνεται ότι το μήνυμα Cruz στα φίλους στο Instagram Garbrandt απαντήσεις και οι υποψήφιοι έχουν μεγάλα λάθη.
Κρουζ είπε ότι έχει λίγη σύζυγο Garbrandt φθορά “παντελόνια σε αυτή τη σχέση.”

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αυτόν τον αγώνα τώρα. Και μπορείτε να έχετε την εκδήλωση εντελώς κάτω.:.
“Είναι φυσικό παντελόνι φθορά στη σχέση. Θα σας προστατεύσει “