H μεγαλύτερη ιστορία ποτέ

Ranieri φέρει αλεπούδες που για την εποχή Premierliga τίτλος σε ό, τι έχει περιγραφεί ως η μεγαλύτερη ιστορία ποτέ είπε, όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο. Αλλά πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου με τη μορφή του home Champions League ήταν φοβερό Club έχει πνεύμα χωρίς τελετή την Πέμπτη.

Leicester City κέρδισε το τίτλο απόλυσης του Κλαούντιο Ρανιέρι, διαχειριστές επίσης να επηρεάσει το υπόλοιπο του ποδοσφαιρικού κόσμου, και η τοπική εφημερίδα συνοψίζει ιδανικά τα αισθήματα των ανθρώπων από την πρώτη σελίδα όλων των εποχών.
Εμπειρογνώμονες και τους οπαδούς στάθηκε γύρω από το string στο Συμβούλιο και να μπλοκάρει τον παίκτη για την εξάλειψη του χρέους Ranieri, ειδικά μετά την υπερασπιζόταν μίνι πίσω τις προσπάθειές τους στη Σεβίλλη την Τετάρτη.
Σήμερα μπορούμε να πούμε πόσο μικρή ιταλική Ranieri και πρώην διευθυντή πόλη του Μάντσεστερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι 2/11 φαβορί για να αναλάβει ως διευθυντής του Leicester. Κανείς στην αγορά, ο Alan Pardew στις 01/06 και πρώην διευθυντή του Nigel Pearson, οι αλεπούδες πίσω στο καυτό κάθισμα 15/2.
Αλλά για τώρα, τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στον κόσμο, μόνο που παραβιάζουν αυτά τα συναισθήματα και Ranieri υπηρεσία να εμφανίζονται τέλεια φάκελο χθες Leicester υδραργύρου. Χαρτί χρησιμοποιώντας μόνο Claudio Premierliga φωτογραφίες με το τρόπαιο και να δημιουργήσετε όμορφες λέξεις στην καρδιά του, κατά παράβαση της δήλωσης τιμήν δάκρυ σπασμωδικές για τους άνδρες