Η εξάπλωση του προβλήματος είναι σημαντική

Σκεφτείτε πώς πιθανότητες κατασκευαστές, όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς δημιουργεί τους αριθμούς του. Η αρχική γραμμή, επίσης γνωστή ως “γραμμή” ή “το βράδυ της πρώτης σειράς, ένα μορφωμένο μαντέψετε το σημείο εκκίνησης του άποψη oddsmakers ενέργειες ίδιο παίκτη και στις δύο πλευρές. Oddsmakers πειράζει συχνά φωτεινά βιβλία maker και γνωρίζουν τα πάντα για τη δημόσια αντίληψη της ομάδας με τα στατιστικά στοιχεία βάση που χρησιμοποιείται από τον παίκτη να κάνει μια επιλογή.
Το στοίχημα στοίχημα εναντίον του πλήθους

Έτσι, εκτός από το πώς οι άνθρωποι σκέφτονται ότι εφαρμόζεται προς όφελος του παίκτη να νικήσει τους oddsmakers με τους αριθμούς; Λοιπόν, χρησιμοποιούν τους αλγόριθμους και μαθηματικών τύπων ασυνήθιστο να κάνει μια πρόχειρη υπόθεση ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε τη γραμμή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον αριθμό-τραγάνισμα δύναμη της αξιολόγησης και κατάταξης ως ομάδα για να πάει ενάντια στον άλλο σε μεγάλες κατηγορίες stat. Το κλειδί – ένας αριθμός που αναμένουν να είναι ακριβώς στο γλυκό σημείο για δωρεάν, στην οποία οι μισοί από τους παίκτες θα λάβουν ένα ευθύ και το άλλο μισό θα επιλέξει τους άλλους

Ξέρετε πώς να λειτουργήσει η εξάπλωση του προβλήματος είναι σημαντική για μια επιτυχημένη προσφορά der. Αλλά νομίζω πως οι πιθανότητες κατασκευαστές και να προσαρμόσετε το δικό σας online πριν από το άνοιγμα την ευκαιρία που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δέσμευση να ζητήσει συμβουλές.

Oddsmakers, βέβαια, γνωρίζετε κάποιον στη Βοστώνη, New England Patriots θα προστατεύονται εφόσον ευνοούνται κατά 6 μονάδες, ή 8,5 πόντους, οπότε γιατί να μην το κεφάλι για να ξεκινήσετε; Ξέρουν επίσης ότι υπάρχουν θεωρούνται οπαδούς των Dallas Cowboys καθίσει, οπότε ας το ανοίξετε σε-8, ακόμη και ως το “σωστό” γραμμή περίπου 6-θέση.

.
Στο τέλος της γραμμής είναι επιτέλους διαθέσιμη για το κοινό να υποβάλουν προσφορά, τείνει να είναι μια περιμένουμε και να δούμε, πριν συμβεί οποιαδήποτε σημαντική κίνηση εκεί. Ορισμένοι παίκτες “αιχμηρή” περιμένει να δει πώς ήταν αρχικά προωθείται με βάση το πώς οι άνθρωποι αντιδρούν και στη συνέχεια να αποφασίσει, αν όχι ποτέ, να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Άλλοι κάνουν τα στοιχήματά τους αμέσως αν πιστεύουν oddsmakers εκδιώχθηκαν από τα δωμάτιά τους και δεν θέλετε να χάσετε.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι κατασκευαστές πιθανότητες point spread δεν προβλέπουν το περιθώριο της νίκης, ακόμα κι αν μερικές φορές έρχονται πολύ κοντά όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει. Oddsmakers, προσφέρουν συνήθως ανοίγοντας γραμμή τους για να επιλεγεί όταν πολλούς παίκτες για να δούμε ποια πλευρά θα αυξήσει τις επαγγελματικές τους παίκτες. Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες και ένα κουτί δαχτυλίδι facto το σπίτι ή το σπίτι-το πλεονέκτημα, μαζί με το κράτος, τις καιρικές συνθήκες και / ή τραυματισμό, είναι δυνατόν να εξηγήσει maker στο διαδίκτυο πριν από ωθώντας τους απευθείας στο κοινό.
το παιχνίδι αναμονής

Μερικές φορές το καλύτερο NFL είναι η πρώτη γραμμή, έχετε δει αργά την Κυριακή το βράδυ ή νωρίς το πρωί της Δευτέρας. άλλες φορές, μπορείτε να βρείτε τους αριθμούς που σας έχουν να περιμένουν για πέντε λεπτά πριν από ένα παιχνίδι της τύχης. Να θυμάστε ότι εάν ο καθένας άρχισε να στοιχηματίζουν στην ίδια ομάδα, η οποία λέει oddsmakers πρώτη γραμμή μπορεί να είναι προς τα κάτω, και αρχίζουν να κινούνται.

Για παράδειγμα, εάν ανοίξετε 7 Green Bay Packers και όλοι φορούσαν οι πιθανότητες γραμμή τσάι τους, θα μετακινηθούν σε 8 ή 9-ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάθονται για την απελευθέρωση των Chicago Bears. Δεν έχει σημασία αν είστε “κιμωλία” ή το σκυλί είναι πάντα ένας παίκτης από την άλλη πλευρά. Με την παρακολούθηση της γραμμής για να προχωρήσουμε τώρα, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να πάρει το καλύτερο δωμάτιο.