Είστε στην τύχη

Σχεδιάσαμε το καυτό κάθισμα στο Δουβλίνο Gary Paul σκέφτηκε ότι χτυπά τα χρώματα και την ποιότητα στην αίθουσα (μοβ, φυσικά, να κάνει τα ζώα νομίζετε ότι κάνουμε).

«Πήγα με την» Γιουβέντους «στο 1/18, αλλά κέρδισε εύκολα τον αγώνα με την ομάδα relegasie.
Μάντσεστερ Σίτι 11/10 θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για να έχουν μια αδύναμη πλευρά Κρίσταλ Πάλας. Πάρτε ένα διάλειμμα 3-σεζόν.
Κοντά στο ντεμπούτο του εναντίον της Σέλτικ Κιλμάρνοκ KO 01.07, επειδή, καλά … είναι Σέλτικ.
Άρσεναλ 17/10 θα πρέπει να είναι μέτρια, «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» κτύπησε «Παλιά Tampa, FL Ford,» και μέχρι στιγμής κερδίζει τις καρδιές των «ειδικών» Θα είναι μια ειδική επιλογή.
Η ντροπιαστική ήττα στην Έβερτον και Τσέλσι. Αλλά πρέπει να πάρει και πάλι στο προσκήνιο 8 15 Η ομάδα Swansea που μπορεί να κερδίσει.
το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ και 23/20 σε αυτό το ταξίδι στο τοπικό σούπερ μάρκετ. (Νότια Southampton) θα πρέπει να είναι και πάλι 3 βαθμούς.

Θα θέλατε να κερδίσετε μια απόλυτη προτεραιότητα, είστε στην τύχη. Αποφάσισε να έχει ένα χέρι poketnya και την εμπιστοσύνη των επενδυτών για μια ευκαιρία να κερδίσετε κάθε εβδομάδα.

Οι κανόνες είναι απλοί, κάθε Παρασκευή θα πρέπει να ζητήσει από τις ερωτήσεις, ακολουθήστε μας στο Twitter. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τον αδερφό σου αρέσει να γελάσει. Best γέμιση σάντουιτς

Απάντηση σε κλήση από #GoodToGrand και επιλέξτε τους νικητές, είναι πιο mendengung σκόραρε 100/1 στον αθλητισμό Σαββατοκύριακο τους εφ ‘όσον ο ίδιος αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας Σάββατο.

Αν σας αρέσει η ευκαιρία να το Grand μεγάλη. Επικεφαλής στο Twitter μας. Όλα τα μάτια θα είναι ανοικτή και θυμηθείτε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Χρησιμοποιώντας hashtags #GoodToGrand.

Μετά την υπερβολή Gary ανταγωνιστικό αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τον έστειλε από το 100/1 εννέα φορές ACCA Footy έτοιμη να θέσει ένα πιρούνι σε μετρητά.
Η επιλογή του Gary Με δικά του λόγια:

ο τυχερός
Τότεναμ Hot Σπερς 1/2 να είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για να κερδίσει με ένα σφυρί.
Πάω να τελειώσει EON 12/5 Μπάγερν Μονάχου στη σειρά χωρίς να χάσει.
Τέλος, AJAX 01/08 δούμε αν είναι αρκετά καλό για τον καθαρισμό της κουζίνας μου. αρκετά για όλους ευχάριστη “