Είναι καιρός για τα αγόρια

Ο επικεφαλής του Riverside της Οξφόρδης στη Μίντλεσμπρο. Βιώνουν σε Lee, δεν θα είχαν τη νίκη στα τελευταία οκτώ αγώνες του χωρίς νίκη. Η μακρύτερη στην Φλεβάρη 2552, αλλά μπορεί να ψάχνει για κάποια λύτρωση στο FA Cup.
παίζουν έξω

μία εβδομάδα Το βράδυ της Δευτέρας ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο για το Champions League απόψε, μπορούμε τώρα να επιστρέψουν στο σώμα του FA Cup. Είναι καιρός για τα αγόρια σε Premierliga τη συλλογή στοιχείων. Και κάτω-πρωτάθλημα της αντιπολίτευσης Με κρεατόπιτες μου και πατάτες

Φρούριο Moor Turf
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην παρέλαση για την πρώτη ημέρα του Απρίλη 2555, που έληξε με νίκη 2-0 επί Μπλάκμπερν, Αντόνιο Βαλένθια και Ashley Young. Έξι μέλη των δύο ομάδων Αυτή είναι η ομάδα να σκοράρει.
Από τα επτά αναβάτες που έχουν Premierliga στον πέμπτο γύρο των αποτελεσμάτων πρωταθλήματος μόνο έξι έως Sean Dyche Burnley Κύπελλο παραμένει στην πορεία. Αυτό μπορεί να είναι η καλύτερη Ο μονόφθαλμος πορφυρό χρώμα αυτή τη σεζόν είναι εξασφαλισμένη.

Lincoln Way Lancashire στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Ο άνεμος και το χιόνι ήταν πάρα πολύ για την Τσέλσι την τελευταία φορά, Burnley Cup είναι ένα από τα τρία φαβορί για την προώθηση – League.

Μάντσεστερ Σίτι κάνει το σύντομο ταξίδι στην πόλη Χάντερσφιλντ της Μπέικερσφιλντ. Το τρίτο παιχνίδι στο τουρνουά και το κεφάλι προς τα πίσω της τέσσερις διαδοχικές νίκες, 11/2 από αυτά χτίστηκαν κατά τη διάρκεια του κινούμενου μέρους 09.04.

“Chelsea” έχει εργαστεί σκληρά για να ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο. Και τώρα ο επικεφαλής της Μίντλεσμπρο οδηγήσει τους λύκους στο Ντάλας το 2012, όταν οι Blues έχουν έξι δίκτυο 90/1 να επαναλάβω αυτό αύριο.