Δύο παγκόσμια ρεκόρ

Οι αποφάσεις της εθνικής υπερηφάνειας στον Άγιο Patrice. Πηγαίνει έξω από το παράθυρο πίσω από Ουαλίας με 39% όλων των στοιχημάτων στο αντίπαλο την Ιρλανδία, την Αγγλία

Σκάψτε λίγο βαθύτερα στην έκθεση Αποφασίσαμε να δούμε ποια είναι η βρετανική κλήση πολλών δυσαρεστημένων (και πιστούς), και θα δείτε τα αποτελέσματα για όλες τις περιοχές της Ιρλανδίας.

Μάιος θεωρείται ο καλύτερος ράγκμπι του αγώνα, ένα κάθε φορά, αλλά σύντομα θα είναι η μόνη ευκαιρία για τη βροχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την παρέλαση Grand Slam.

Απώλειες στα στοιχήματα 2017 Six Nations Ουαλίας εβδομάδες έχουν εγκαταλείψει την Ιρλανδία στην κορυφή μορφή. Αλλά έχουν την τάση να σταματήσει την Αγγλία να κερδίσει το Grand Slam. Και οι πολύ σημαντική πόντους κατάταξης που προσφέρονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο στα 2019 παιχνίδια, τα οποία ανοίγουν πολλές από τις νιρβάνα.

Προς τιμήν τους, Αγγλία έφτασε στο Δουβλίνο με Sesnasies μαζί δύο παγκόσμια ρεκόρ σε poketnya και το κυνήγι 19 νίκες σε περιστροφή.

Πριν από αυτόν τον αγώνα Είμαστε ειδικοί στη διαχείριση της κλειδωμένο δωμάτιο. Και τους είπε Εμείς δεν θα τους κρατήσει όσο το θεωρούν τους περισσότερους παίκτες από τη χώρα.

Το αποτέλεσμα, που θα σας επιστραφεί θα εκπλαγείτε.
Η καλύτερη ευκαιρία για όλους μπορείτε να δείτε την εκδήλωση ράγκμπι on.com.

.Επιστροφή στην Donegal Emerald Isle εξακολουθούν να λαμβάνετε κλήσεις. Η Ιρλανδία, πάνω από το 75% των υπόλοιπων πίσω από τα αγόρια σε πράσινο χρώμα. Αλλά σε Waterbury Co, η Ford φαίνεται να χάνει την πίστη με την ιρλανδική ράγκμπι, και το 71% βάζουν τα χρήματά τους στη Βρετανία.

Εν τω μεταξύ, στη Θάλασσα της Ιρλανδίας, μόνο το 24% των ανδρών σε μια σκάλα βάζοντας Dzho Schmidt Αγγλία πρέπει να κερδίσει.

Λίβερπουλ έχει γίνει μια πόλη verraderlike δεξί μισό των δεικτών του πεδίου κατά της Ιρλανδίας. Ενώ οι περισσότεροι αγγλική Μάντσεστερ M6 είναι η πιο πιστή στο κάλεσμα τους λάτρεις του αυτοκινήτου Port με ένα γλυκό ευθύνη Eddi Dzhons λευκών ανδρών.