Δεύτερη στο πρωτάθλημα

Νωρίς την Κυριακή στο Άνφιλντ. Αυτή την Τρίτη, ενώ παίζει γρήγορα επίπεδη πληθωρικό επιθετικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του έχει τώρα μια καθαρή 10 φορές Λιγκ 2 αγώνες και 30 φορές από τα 11 που είναι το είδος των επιδόσεων χτύπησε δύο, αφήστε το να καθίσει και είπε: «Ω. k * k στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι η χρονιά τους; “

Τώρα, δεν χάνουν έναν αγώνα σε 12 και 10 μήνες σε σπίτι, διαλύονται -11/04 σημαίνει ότι οι έμποροι κάνουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες. Θα κερδίσει το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν από το 2013/14 σεζόν.

Λίβερπουλ έξι Watford αυτή την εβδομάδα. Νωρίς τις πρώτες 131 ημέρες μετά την αρχική: «Αν συνεχίσουμε Άντζελες. Ήταν στην παραλία ”

Μετακίνηση από την Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Η τελευταία φορά που βρίσκονται σε αυτή τη θέση στο Selhurst πάρκο στη δυσάρεστη νύχτα Μάιο του 2557.

Μετά από 11 εβδομάδες της εκστρατείας 2013/14, Λίβερπουλ είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα με 23 πόντους, χάνοντας δύο φορές στοίχημα στο Μπρίτζπορτ βρήκε το καθαρό οκτώ φορές και είναι 9/1 για να το κερδίσει.

Χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με ορισμένες ευρωπαϊκές αγώνες ποδοσφαίρου και μια νίκη Navigator περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο Uayt Hart Lane για Stamford Bridge και τα Εμιράτα περιμένει 26 χρόνια για την Λίβερπουλ τον περασμένο τέλος.

Πριν από μια μπάλα κλώτσησε αυτή τη σεζόν, το κόκκινο είναι για τις επιχειρήσεις 15/2 και σηκώσει το τρόπαιο της Premier League. Χρειάζονται 14/1 φλιτζάνια Burnley, αφού έχει χάσει μεγάλο και ισχύει πάντα.