Για την ελευθερία του λόγου

Ήταν όλα σε καλή διασκέδαση, φυσικά, αλλά Geri Beks και δεν έχασε χρόνο να πάρει όλα τα κοινωνικά τους λογαριασμούς τους μέσα ενημέρωσης. Και μπορείτε να δείτε και μόνοι σας παρακάτω.

Για όσους αμφιβάλλουν Υπάρχουν τρεις εξαιρετικά κρασιά (Όπως και στο Παρίσι) και ακόμα και σαλιγκάρι του Gary, δοκιμάστε τα παραδοσιακά.

Ο πρώην spanmaats επιχείρησης Geri Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό σας τη δυνατότητα των νέων τελευταίο ταξίδι στο Παρίσι στο Essex χθες το βράδυ.

Αν μήνα γενεθλίων του Phil, Geri Beks και αποφάσισε να μιλήσει για ένα κέικ έκπληξη σε ένα εστιατόριο όπου έτρωγε, και ήταν μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Δεν ήταν μόνο το κέικ με λίγη όταν προσγειώθηκε πάνω στο τραπέζι. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι για ένα εργαζόμενο εστιατορίου αρνήθηκε το φως και τραγουδούν «Happy στρατηγός και πρώην Έβερτον.

Ειλικρινά, φυσώντας κεριά, κλπ Πίνακας ζήτω από τους νέους Neville και αυτό είναι όταν τα πράγματα είναι πάρα πολύ για την FLP με τον Gary και να πυροβολήσει όλη την ώρα. Και κάθε λογαριασμό να ακούσετε τον Phil, «David,» Έχετε έκανε να στ * γία * «για την ελευθερία του λόγου.

Bon ANNIVERSAIRE Phil Αν και είναι αλήθεια.

χωρίς απώλεια Θρύλοι, όπως οι ΗΠΑ έχουν ταξιδέψει πολύ στην πόλη του φωτός. Πολλοί λένε ότι η «ρομαντική», αλλά …