Αξία σε αυτό το παιχνίδι

Στην πραγματικότητα, η «επιτυχής διείσδυση μόνο μία νίκη στα τελευταία δέκα αγώνες τους κόντρα στους Spurs. Και βρίσκονται πίσω 4-0 δαχτυλίδι “γλουτούς” στο Λονδίνο για τελευταία φορά το 2009.

Ο γιος Heung-min check-in στο 11/10 κέρδισε το τουρνουά πρωταθλήματος.
Αν και ορισμένες από τις ενημερώσεις που είναι συνεπείς τον τελευταίο καιρό, το οποίο πρόκειται να είναι κάποια συμψηφισμού δύο στο FA Cup. Νίκη λάμπει με Wycombe. Αλλά ήταν απογοητευμένος με τον Ήλιο Σάντερλαντ ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να συγκρίνουν με Μίντλεσμπρο βαρετή πλευρά. Έχει Βίλα και η Μάντσεστερ Σίτι.

Τότεναμ Hot Σπερς, Άρσεναλ με μόλις εννέα βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και φαίνεται η μόνη ομάδα που μπορεί να συλληφθεί με μια νίκη 2-0 επί της Chelsea στο 4-0 και στο 16 πίσω. Μάντσεστερ Σίτι Έχουν δείξει ένα φανάρι ανυπομονούμε για αυτό περισσότερο από μία φορά σε αυτή την εκστρατεία.

Έτσι, όταν είχε σταλεί στην Σάντερλαντ την Κυριακή εβδομάδα. Απογοήτευση μπορεί να είναι μια κορυφαία τρεις τόπου και να πάει αναζητήσουν.

Τώρα με Μίντλεσμπρο 15 για να κυνηγήσει τη δίκη τους.

Τότεναμ Hot Σπερς νίκη είναι μια 5/6.
“Τότεναμ Hot Σπερς» τόσο μικρά όσο ένας στους τέσσερις από αυτή τη νίκη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε κάποια αξία σε αυτό το στοίχημα παιχνίδι είναι. Για πολλούς το μηδέν Spurs έχουν χάσει στο White Hart Lane. Παρά το γεγονός ότι η νίκη της Μίντλεσμπρο για τελευταία φορά, έχουν μια αίσθηση της νίκης, το Δεκέμβριο ενάντια Swansea μάχη.

“Προ” δεν είναι παιχνίδι πάνω τους. Rose και ο Eric .. Ελπίδα και να σερφάρετε την επιστροφή της νόσου. Αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία για τα μεγάλα μάτια. Δείκτες μπορούν να επιλεγούν με ένα γκολ λιγότερο από πέντε ομάδες τη φετινή σεζόν και οι Σπερς απέδειξαν ότι. Αυτή την εβδομάδα ότι Δεν χρειάζεται να βάλει φωτιά σε όλους τους κυλίνδρους, τρία από τα «αποτελέσματα τρυπάνι για έξι από τα τραγούδια, όλα είναι λάθος. Γι ‘αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή Αν και είναι λίγο επικίνδυνο.

Ισοπαλία 5/1