Ήττα για την απαγόρευση

Συνεδρίαση Blues είναι πλέον εννέα βαθμούς μπροστά στην κορυφή του πίνακα. Σχεδόν ξεχάσετε να παίξει ποδόσφαιρο με Watford την Κυριακή που οδήγησε στην πρώτη νίκη της Άρσεναλ για πάνω από ένα Hornet τον Απρίλιο του 1988 σε ένα παιχνίδι που θα είναι σε θέση να φτάσετε στο νησί κατά το πρώτο εξάμηνο.

Αντόνιο Κόντε ήρθε στην Αγγλία το στυλ. Η κορυφή του πίνακα με 56 βαθμούς, 48 γκολ και καταγράφηκαν 16 ιππασίας η ομάδα του έχασε το ένα (κατά) τους 17 ανταγωνισμό. Και, ω ναι, και υποστηρίζεται ταχύτητας k * k ζεστό καπέλο που είχε στο Άνφιλντ την εβδομάδα.

αναφέρουμε μερικά

Ήττα για την απαγόρευση απογοήτευση Bemusing προσπαθήσει πολλές λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσπαθήσω να συνοψίσω τις διαφορετικές προσωπικότητες του Ιράκ σε ένα λεπτό, είναι επίσης συμβατά με ορισμένους χαρακτήρες τους οπαδούς στο YouTube, μέσα από τις κατηγορίες γεμάτη ελπίδα. να αυξήσει απλά θυμηθείτε Χρησιμοποιήστε κάδους την Πέμπτη. Και τώρα, επίσης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εκδήλωση, το πιο δύσκολο.

Bridgeport φωτιά

Μπορεί να nijpend στο λεωφορείο, αλλά το τελευταίο «Rock» έχει καταφέρει να νικήσει την Τσέλσι κατά το μήνα Οκτώβριο του 2554, στην πραγματικότητα. Μόνο δύο όπλο Λιγκ συνάντηση στο Λονδίνο για να κερδίσει 11 του επόμενου.

Η «Τσέλσι» νίκη επί της Άρσεναλ. Νωρίτερα φέτος, όπου έχασαν στο μηδέν. Και μπορείτε να πάρετε 11/4 Επανάληψη ή αν θέλετε να αποκαλύψει σπάνια προσωπικότητα ενθουσιασμένος και χαρούμενος από το Ιράκ είναι 5/1 η νίκη της ομάδας και πάνω από 2,5 γκολ Μπλάκμπερν.

Sheriff Άγρια Δύση του Λονδίνου Conte Σύμπαν

Σε 2003-04 ήταν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος για τα καθίσματα των θεατών πίσω στο σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο. Από υπεύθυνοι τύπου απορριφθεί Αλλά αποδείχθηκε ότι Ήρθε πίσω με μεταλλικό Σεπτέμβριο θα νικήσει την Τσέλσι με 3-0, μετά το χτύπημα του δακτυλίου στο Emirates, -13/5 ιντσών Blues Άρσεναλ για δύο νίκες τη φετινή σεζόν.

Μετά από 1-1 Κυριακής στην επίσκεψή τους στο Λίβερπουλ. Επικεφαλής της ομάδας στις κοιλότητες επόμενο παιχνίδι τους RAM και να εξασφαλίσει ότι το στέμμα του τρέχοντος έτους, ο κύριος στόχος Premierliga προδιαγραφές όπλο δούμε μια αναβίωση αυτή την εβδομάδα. Αλλά ήταν η πρώτη με έναν πυροβολισμό στο 7/2.