Ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ

Οι παίκτες εκφράζουν τρένο οφειλόταν στις προοπτικές υψηλότερων αποδόσεων. Οι περισσότερες μηχανές θα δείξει κατά μέσο όρο κρατήσεις + 260 Express και 600 η δεύτερη ομάδα τρίτη ομάδα Leyland παράδειγμα, αν έχετε θέσει σε $ 55 για να κερδίσει $ 50 έως Μαϊάμι -2, 0-110 και να κερδίσει το $ 55- $ 50 σε Σιάτλ. Σιάτλ 4.0 και εσείς και οι δύο θα είναι $ 100, αλλά αν ποντάρετε $ 100 για να αντικαταστήσει δύο ομάδες του, το Μαϊάμι, το Σιάτλ 2.0, 4.0 και δύο έλαβαν. Θα έχετε ένα σημείο τιμή των $ 260.260 χρησιμότητας.

δεν καθορίζουν την πραγματική κράτησης αέρα. Όταν προσπαθείτε να διπλασιάσει το στοίχημα για τη δεύτερη περίπτωση. που συνδέονται άμεσα με Για παράδειγμα, η ομάδα στην αρχή του παιχνιδιού και το διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στην ομάδα, και υψηλή / χαμηλή παιχνίδια.

Το Παρίσι είναι το πιο δημοφιλές άθλημα, μία από τις εκφράσεις, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν. Δύο σημεία διανομής, υψηλή / χαμηλή ή moneylines κερδίσει υψηλότερες πληρωμές αν κερδίσει το δικαίωμα να καλύπτονται ξεχωριστά.

Indianapolis -7, 0 κατά Χιούστον (7.0), θέλετε να Χιούστον, αλλά ξέρω ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με το Indianapolis. Εφόσον καλύπτουν η αξιολόγηση Πρέπει να είναι ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, σε αυτή την περίπτωση, είναι λογικό να στοιχηματίσετε σε Χιούστον 7,0 και η σχετική κατηγορία εκδήλωση. Επειδή περιμένετε Χιούστον για να υποστηρίξει μόνο μια ισχυρή άμυνα. Επειδή διάολο ας Κορέα Εκπαιδευτείτε Express.
Στοίχημα όπως Αυτοκρατορία σε απευθείας σύνδεση Καθώς αναγκαστικό στοίχημα να είναι τέλεια. Στο παραπάνω παράδειγμα, Το χωριό είναι 1-1 αντί 2-0, με δύο γραμμές της δέσμευσης. Θέλετε να χάσετε τόσο λίγα όπως $ 5, αλλά με Leyland αυτή. Έχασαν μόνο τρεις ομάδα παρολί ποντάρετε $ 100 για να περάσουν, αν και συχνά χρήσιμο der 3-0 έχασε με 2-1 σε κίνδυνο.

Είναι δύσκολο να κερδίσει το στοίχημα. Έτσι, ακόμη και αν υπάρχει μια αύξηση στις πληρωμές. Σύνολο μακροπρόθεσμων κινδύνων από το συνηθισμένο. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσει τη φράση Όταν βλέπετε τη σχέση της τάξης.
Lay ζευγάρι