Ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο

Δίπλα στην απευθείας γραμμή του Dundalk stiven του Kenni να είναι πλήρους απασχόλησης και των εργαζομένων με μερική απασχόληση Oriel Park Road και τι εξακολουθεί να είναι σε καλύτερη θέση ως πίεση Αμπερντίν αποτέλεσμα, αλλά καλό Leesider.

Χθες το βράδυ, μετά το πετύχουμε τους εμπειρογνώμονες των δύο φύλων ένδειξη € 219.713 διανομέας φελλό 80 μετά από όλα η επιλογή οκτώ μπαταρίας 35 Ναι, καλά διαβάσατε … περισσότερα

Φωτογραφία γ / 1 σε ένα θετικό αποτέλεσμα αναζήτησης για φυλλάδια από δώδεκα σπαθιά και ο Nick Vedder και Lingfield romped σπίτι νικηφόρα στοιχήματα αυτοκράτορα, δηλώνοντας στο Newcastle δυναμική.

επιλογές:
7/2 Zen αυτοκράτορας 1400 @ Lingfield (W).
9/4 ξίφος πάνω από 1170 @ Lingfield (W).
9:58 5/2 και κάτω New Castle @ 1745 (W).
Vedder 1815 @ Newcastle του Nick 7/2 (W).
08.15 Whistle @Dundalk 1900 (W).
11/10 HT / ft Dundalk Dundalk να Drogheda (W).
19/10 ντέρμπι νίκη απέναντι στη Ρεάλ (W).
Aberdeen 13/10 HT / ft έως Aberdeen, Dundee (W).

Σφυρίχτρα πρώτη θέση στο Dundalk στις πέντε το πέμπτο επιλογή σε ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο τα συμφέροντα των σαφές νύχτες δεν είναι αρκετό για αυτό το άθλημα εκατομμύρια.

Féilim Mac εκπρόσωπος Iomaire, δήλωσε: «Αυτή ήταν μια μέρα νωρίτερα. Αλλά είναι δίκαιο να πούμε ότι Ήταν βλακεία Corkman κάνει πολλούς από εμάς. Προσγείωση οκτώ επιλογές, τρεις αγώνες, τρεις αγώνες και αγώνες ποδοσφαίρου είναι μια μικρή επιτυχία και να ευχηθώ μόνο για την τύχη με το παντελόνι μας προς τα κάτω. ”

Έφυγε από τη χώρα για την ικανότητα μετά την απρόσμενη νίκη, και θυμούνται από Matej Vydra χτύπησε ο νικητής στο 70ο λεπτό.