Το πρόβλημα με τη δημοκρατία

Ήταν κακός μήνας για την δυτική δημοκρατία . Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ανακαλύψαμε ότι ενώ δημοκρατικούς πολίτες και αιρετοί πολιτικοί τους πήγε για την επιχείρησή τους κάθε μέρα , οι μυστικές υπηρεσίες υποκλοπές συνήθως σε ό, τι έκαναν . Ήταν αρκετά κακό να υποθέσουμε ότι οι πολιτικοί συνωμότησαν σε αυτό. Πιο ανησυχητικό ήταν η ιδέα ότι ακόμα και οι πολιτικοί είχαν κρατήθηκαν στο σκοτάδι για το τι συνέβαινε .

Στη συνέχεια, το Σεπτέμβριο , είχαμε το θέαμα των δυτικών ηγετών , οι οποίοι προσπαθούν να αναλάβει την πρωτοβουλία στη Συρία , μόνο να είναι απογοητευμένοι με τα νομοθετικά τους , μην τους αφήσουμε να κάνουν τίποτα ( το βρετανικό Κοινοβούλιο δεν απέκλεισε καθοριστική , ακόμη και κατά χρήση βίας , αλλά απλώς να απορρίψει όλες τις επιλογές που παρουσιάζονται ως γκρινιάρης παιδί) . Θέσεις αρχών και στις δύο πλευρές του επιχειρήματος είχε χαθεί στην ομίχλη του κομματική πολιτική . Όπως και ο Ομπάμα , ο Κάμερον και ο Ολάντ δεν ψάχνει για μια βιώσιμη πολιτική για την χημικού οπλοστασίου του Άσαντ , ο Πούτιν παρενέβη την τελευταία στιγμή για να σώσει την ημέρα . Ήταν μια ταπείνωση που συνθέτουν ένα τραγούδι άρθρο στην εφημερίδα New York Times , που τονίζει τα πλεονεκτήματα της ώριμης δημοκρατικής πολιτικός στην νευρικότητα .

Τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα . Για 17 ημέρες τον Οκτώβριο , η κυβέρνηση των ΗΠΑ σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς , ενώ η πικρή φαγωμάρα στην Ουάσινγκτον έλαβε τη χώρα στο χείλος του μια καταστροφική προεπιλογή. Το όραμα των αμερικανικών πολιτικών που παίζουν παράλογο παιχνίδι τους κοτόπουλο με την παγκόσμια οικονομία άφησε το υπόλοιπο του κόσμου με αντικρουόμενα συναισθήματα , από την απελπισία σε μόλις κρυφή χαρά . Πούτιν χαμογέλασε . Η tut – έσπασε την κινεζική γλώσσα . Βρυξέλλες γραφειοκράτες πήρε ένα κόσμο κουρασμένο αναστεναγμό . Οι πολιτικοί δεν πρέπει να ανησυχείτε για να επανεκλεγούν ή να αντιμετωπίσει μόνο υπάκουο και υπάκουος κοινοβούλια έβλεπαν με ένα μείγμα από οίκτο και περιφρόνηση . Φανταστείτε να προσπαθεί να κάνει σοβαρή πολιτική υπό την ασφυκτική πίεση των δημοκρατικών αιώνια διαμάχες , με μόλις αρκετό χρόνο για να αναπνεύσει , πόσο μάλλον να σκεφτείτε καθαρά . Είναι αυτός τρόπος για να εκτελέσετε μια κυβέρνηση;

Όσοι από εμάς που ζουν σε δυτικές δημοκρατίες μπορεί μερικές φορές να μπουν στον πειρασμό να συμφωνήσει . Envy δικτάτορας είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό της δημοκρατικής πολιτικής . Δεν θέλουν πραγματικά να ζουν κάτω από μια δικτατορία – έχουμε ακόμα μια φρίκη του τι θα – αλλά έχουμε δικτάτορες ζηλεύω την ικανότητά τους να ενεργήσουν αποφασιστικά σε μια κρίση . Παρά τις πολλές αδυναμίες της , είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Πούτιν είναι συχνά στο σκοτάδι σχετικά με το τι τα φαντάσματα τους κάνουν . Μπορούμε να γελάμε με όλες αυτές τις εικόνες του shirtless και της άγριας πανίδας κυνήγι . Ακόμα, αυτό είναι προφανώς ένας πολιτικός που ξέρει πώς να πάει να σκοτώσει . Υποβολή δική μας γνωρίζουν καν τι ψάχνουν ; Ενώ ο Ομπάμα είχε κολλήσει στην Ουάσιγκτον βγάλει μια προσωρινή λύση για να σταματήσει οι Κινέζοι ηγέτες εκμεταλλεύονται την απουσία του από την παγκόσμια σκηνή για την προώθηση των πραγματιστικά οφέλη του πολιτικού τους συστήματος .

Κινέζοι πολιτικοί έχουν το πλεονέκτημα να είναι σε θέση να λάβει τη μεγάλη προβολή , απαλλαγμένη από τις αδυσώπητες απαιτήσεις του εκλογικού κύκλου . Την ίδια στιγμή , οι τεχνοκράτες της Κίνας μπορεί να κόψει μέσω όλων των ελέγχων και ισορροπιών της δημοκρατικής πολιτικής να λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις . Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τετραγωνισμό του κοινοβουλίου ή του κοινού πριν ενεργήσει . Έχω χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές έχω πει από την δυτικοί μελετητές πόσο αναζωογονητικό είναι να ασχοληθεί με τους κινέζους πολιτικούς, οι οποίοι μπορούν να κάνουν πράγματα . Εάν έχετε ένα πράσινο σχέδιο συναρπαστικό αστικό περιβάλλον , ή να επαναλάβετε τη βαθμονόμηση ενός συστήματος μεταφοράς ή να επανεκκινήσετε μια ολόκληρη βιομηχανία , να τους στην Κίνα, όπου θα μπορούσε πραγματικά να δώσει μια δοκιμή πριν να είναι μπαγιάτικο . Όχι ( ή τουλάχιστον εν συντομία μερικά ) από αυτά δυτικοί μελετητές θέλουν πραγματικά να υιοθετήσουν κινεζική κρατικό καπιταλισμό , την οποία θεωρούν ένα καταπιεστικό και ανελεύθερο σύστημα . Είναι πάντα παραμένει προσηλωμένη στη δημοκρατία . Μόνο επιθυμούν θα μπορούσε να είναι εξίσου καθοριστική .

Η ειρωνεία είναι ότι ο φθόνος δικτάτορας έρχεται σε αντίθεση με τα ιστορικά στοιχεία. Κατά τα τελευταία 100 χρόνια έχουν δείξει ότι οι δημοκρατίες είναι καλύτερα από δικτατορίες για να ασχοληθεί με την πιο σοβαρή κρίση που κάθε πολιτικό σύστημα πρέπει να αντιμετωπίσει . Οι δημοκρατίες κερδίσει πολέμους . Επιβιώσει από την οικονομική καταστροφή . Μπορούν να προσαρμοστούν για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων . Ακριβώς επειδή είναι σε θέση να δράσει αποφασιστικά και χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάσει την κοινή γνώμη πρώτη , οι δικτάτορες είναι αυτά που καταλήγουν να κάνουν καταστροφικά λάθη . Όταν οι δικτάτορες κάνουν κακά πράγματα , μπορούν να λάβουν όλη την πολιτεία πάνω από τον γκρεμό μαζί τους . Όταν οι δημοκρατικοί ηγέτες λάθος πράγματα , θα τους πετάξουν έξω για να μπορέσουν να κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά .

Ωστόσο , αυτό είναι μικρή παρηγοριά εν μέσω κρίσης . Ο λόγος που κρατάμε υποκύψει να ζηλέψει δικτάτορας που απαιτεί νεύρα από ατσάλι για να πάρει τη μεγάλη άποψη, όταν τα πράγματα πάνε στραβά . Οι ιδιότητες που δίνουν το πλεονέκτημα της δημοκρατίας μακροπρόθεσμα – την ανησυχία και την ανυπομονησία με την αποτυχία – είναι οι ίδιες ιδιότητες που το καθιστούν δύσκολο για αυτούς να λάβουν τη μεγάλη προβολή . Μοιάζουν με το φθόνο στα πολιτικά συστήματα που μπορούν να αδράξουν τη στιγμή . Οι δημοκρατίες είναι πολύ κακοί στην κατάσχεση αυτή τη στιγμή . Τεχνικές επιβίωσης σας είναι να έχουν λυθεί . Η κατάρα της δημοκρατίας είναι ότι είμαστε καταδικασμένοι να θέλουν αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε .

Το πρώτο πρόσωπο για να συνειδητοποιήσει αυτό βαθύτατα συγκρουσιακή φύση της δημοκρατικής ζωής ήταν ένας Γάλλος αριστοκράτης . Όταν ταξίδεψε στις ΗΠΑ να μελετήσει τις φυλακές της το 1831 , Alexis de Tocqueville κοινές επιφύλαξη του 19ου αιώνα εναντίον της δημοκρατίας . Νόμιζε ότι ήταν μια χαοτική και ηλίθιο σύστημα διακυβέρνησης . Μέχρι τη στιγμή που τελείωσε το ταξίδι του ένα χρόνο αργότερα , είχε αλλάξει το μυαλό του . Αποφάσισε ότι η αμερικανική δημοκρατία ήταν πολύ καλύτερη από ό, τι φαίνεται . Στην επιφάνεια , όλα φαίνονταν μια καταστροφή : συζητούν οι πολιτικοί , οι εφημερίδες σκωπτική και παραπληροφόρηση ( « Η δουλειά του δημοσιογράφου στην Αμερική , ” Tocqueville έγραψε , ” είναι να επιτεθεί αγένεια , χωρίς προετοιμασία και χωρίς την τέχνη , να αναιρέσει τις αρχές προκειμένου να πιάσει τους άνδρες » ) , έξαλλος πολίτες . Κανείς δεν ήταν σε θέση να ασκήσει έλεγχο . Υπήρχε πάρα πολύ θόρυβο , δεν είναι αρκετό σήμα . Αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτό τον υπερβολικό θόρυβο προσαρμοστική πολιτική που ποτέ δεν στάθηκε αρκετό καιρό για να κολλήσει . Βραχνάδα της πολιτικής των ΗΠΑ ήταν ένα σημάδι των βασικών για την υγεία τους . Οι Αμερικανοί συνέχισαν να αντιμετωπίζουν τις τρύπες και στη συνέχεια πάλι προς τα έξω . Τα περισσότερα λάθη γίνονται σε μια δημοκρατία , Tocqueville έγραψε , αλλά τα λάθη διορθώνονται επίσης . Περισσότερες πυρκαγιές που ξεκίνησε από τους Αμερικανούς . Περισσότερες πυρκαγιές πάρει θέσει σε αυτούς.

Ιδιοφυΐα Tocqueville ήταν να ανιχνεύσει τις πιθανές ψυχολογικές επιπτώσεις της ζουν με ένα σύστημα αυτού του τύπου . Θα μπορούσε να πάει ένας από τους δύο τρόπους . Πολλοί άνθρωποι θα γίνει πολύ ενοχλημένος από τη συνεχή αδυναμία της δημοκρατικής πολιτικής για την πράξη τους . Tocqueville ονομάζεται δημοκρατία μια « πρόωρη » μορφή της κυβέρνησης, η οποία ποτέ δεν φαινόταν να ταιριάζει . Όταν τα πράγματα είναι πολύ άσχημα , δημοκρατικοί πολιτικοί βρίσκονται συχνά συζητούν nonessentials . Ωστόσο , όταν η κρίση έχει περάσει , αυτοί οι ίδιοι οι πολιτικοί να έχουν βρει έναν τρόπο για να πάρει μπροστά . Τα πάντα είναι πολύ αναξιοπρεπές . Ως αποτέλεσμα , Tocqueville ύποπτο για δημοκρατικούς πολίτες θα έχουν πάντα ένα μαλακό σημείο για βασιλείς και οι τύραννοι , οι οποίοι τουλάχιστον ήξερε πώς να θέσει σε μια επίδειξη . Οι δημοκρατίες όνειρο λύτρα για τον πολιτικό που μπορεί να χτυπήσει μερικά κεφάλια μαζί . Όταν αυτή η πολιτική μη εμφάνισης , απογοητεύσεις σας θα φούσκα πάνω . Οργή και αγανάκτηση δεν είναι ποτέ μακριά από την επιφάνεια της δημοκρατικής ζωής .

Ωστόσο , μια άλλη πιθανή ψυχολογική συνέπεια της δημοκρατικής αργοπορία είναι ο εφησυχασμός . Ενώ είναι αλήθεια ότι η δημοκρατία δεν είναι τόσο κακή όσο φαίνεται , τότε είναι δελεαστικό να φανταστεί κανείς ότι καμία κρίση δεν είναι ποτέ τόσο άσχημα όσο φαίνεται . Τα πράγματα θα είναι εντάξει στο τέλος , με την προϋπόθεση ότι δεν αντιδρούν . Tocqueville διαπίστωσε ότι η αμερικανική δημοκρατία ιδρύθηκε στην πίστη των ανθρώπων έπρεπε να πιστεύουν ότι ένα σύστημα αυτού του τύπου βρώμικο βλέμμα καλό στο τέλος . Ο κίνδυνος ήταν ότι η πίστη τους στη δημοκρατία θα τυφλώσει τα ηλίθια λάθη που οι πολιτικοί τους έκαναν . Ορισμένες κρίσεις , ακόμα και για τους Αμερικανούς , είναι πραγματικά τόσο άσχημα όσο φαίνονται .

Ανάλυση του Tocqueville είναι ο καλύτερος οδηγός για τη λειτουργία της σύγχρονης δημοκρατίας στην ιστορία της , μέχρι τις τελευταίες εβδομάδες . Η δημοκρατική νοοτροπία είναι απελπισμένος και χαρούμενα αυτοπεποίθηση όλα την ίδια στιγμή . Αρκεί να δει κανείς τη συμπεριφορά της την τρέχουσα συγκομιδή των ΗΠΑ πολιτικούς παράνομοι . Σίγουρα έχετε μόλις κλείσει η κυβέρνηση, αν νομίζατε ότι το σύστημα λειτούργησε τόσο πολύ, ώστε είναι σχεδόν ανεπανόρθωτη . Δύσκολοι καιροί απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα . Από την άλλη πλευρά , είναι επίσης αλήθεια ότι μόνο η κυβέρνηση θα κλείσει αν νομίζατε ότι το σύστημα λειτούργησε αρκετά καλά για να επιβιώσουν , τι θα μπορούσε να ρίξει σε αυτό . Τίποτα δεν είναι ποτέ τόσο κακό όσο φαίνεται . Καμένης γης Ρεπουμπλικάνοι έχουν δώσει αποτελεσματικά στην αμερικανική δημοκρατία , την ίδια στιγμή που έχει απεριόριστη πίστη σε αυτόν . Δεν θέλουν να απαλλαγούμε από αυτό , σίγουρα δεν είναι για την κινεζική κρατικό καπιταλισμό ( κάθε άλλο παρά ) . Αλλά ούτε μπορούν να πρέπει να υπομείνουν για περισσότερο χρόνο με τα βρώμικα δεσμεύσεις τους . Furious ανυπομονησία και αδιαφορία μοιρολατρία είναι οι δύο ελαττώματα της δημοκρατικής ζωής . Οι ίδιοι πολιτικοί που εμφανίζονται ταυτόχρονα .

Ήταν πάντα έτσι . Η ιστορία της δημοκρατίας του 20ου αιώνα είναι μια ιστορία επανειλημμένων κρίσεων στις οποίες οι πολιτικοί και το κοινό ήταν διχασμένη μεταξύ των μεμονωμένων παλμών να αντιδρά και να μην αντιδρά σε κινδύνους , ποτέ δεν βρείτε την ισορροπία μεταξύ τους . Envy δικτάτορας δεν είναι ποτέ μακριά από την επιφάνεια . Όταν η καθοριστική κρίση του αιώνα ξέσπασε το 1914 , έγινε ένα μόνιμο χαρακτηριστικό . Από τη στιγμή που κατέστη σαφές ότι ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα είχε τελειώσει πριν από τα Χριστούγεννα , το άγχος άρχισε να φούσκα για το αν δημοκρατίες είχε ό, τι χρειαζόταν για να νικήσει τη γερμανική στρατιωτική μηχανή . Θα παίρνουν ενεργήσουν από κοινού ; Τον Οκτώβριο του 1915, οι Times διοργάνωσε συζήτηση στις σελίδες τους ανήσυχοι επιστολές σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της δημοκρατίας και της απολυταρχίας , σε συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου . Η συναίνεση ήταν ότι η δημοκρατία προτεραιότητα τα λάθος πράγματα . Όπως ένας συγγραφέας το έθεσε επιστολή , ο Γερμανός αυτοκράτορας θα μπορούσε να προωθήσει την πολιτική με βάση τα επιτεύγματά τους , ενώ «η δημοκρατία δεν έχει τέτοια γνώση : εκλέγουν τους ηγέτες τους , επειδή είναι καλά γεννηθεί , επειδή τα ηχεία λειτουργούν επειδή είναι καλοί άνθρωποι . “Τον Οκτώβριο του 1915, το επίκεντρο του πολέμου στα ανατολικά , όπου οι Γερμανοί είχαν την επίτευξη στρατιωτικές επιτυχίες εναντίον των Ρώσων , ενώ ο Βρετανός είχε μόλις υποστεί την ταπείνωση των Δαρδανελίων στα χέρια των Τούρκων . Ήταν σαφές ότι η επιστολή συγγραφέας είχε στο μυαλό του . Ο πολιτικός υπεύθυνος για την έλλειψη της Βρετανίας ήταν ο Winston Churchill . Η προσαρμογή του Γερμανού στρατηγού Λούντεντορφ Erich ήταν ρυθμό. Το πρόβλημα με τη δημοκρατία είναι ότι η εξουσία των lightweights , όπως Churchill . Η αντίσταση της απολυταρχίας προήχθη heavyweights όπως Λούντεντορφ .

Η λατρεία του Λούντεντορφ , ο οποίος το 1916 έγινε ο πραγματικός δικτάτορας Hindenburg Γερμανία , μεγάλωσε σε δυτικές δημοκρατίες κατά τη διάρκεια του πολέμου . Οι άνθρωποι στη Βρετανία , τη Γαλλία και τις ΗΠΑ Δεν θέλω να κυβερνάται από Λούντεντορφ . Ήθελαν μόνο τις δικές τους εκλεγμένους πολιτικούς θα μπορούσε να είναι περισσότερο σαν κι αυτόν . Το 1917 , οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν προσχωρήσει στον αγώνα , το Atlantic Monthly έστειλε νεαρός δημοσιογράφος αστέρι του HL Mencken στη Γερμανία για να διαμορφώσει το μεγάλο άνδρα . Mencken ήταν πεπεισμένος ότι Λούντεντορφ αντιπροσώπευε το λόγο ότι η Γερμανία οδηγούν : ήταν αδίστακτος , ρεαλιστική και αποφασιστική . Η αντίθεση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Woodrow Wilson δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη . Wilson ήταν όλες οι λέξεις και καμία ενέργεια , ο ditherer που είχε υποσχεθεί να κρατήσει την Αμερική έξω από τον πόλεμο , πριν αλλάξει το μυαλό του και η χώρα μέσα Λούντεντορφ , ο οποίος σπάνια μιλούσε στο κοινό, ήταν ο σιωπηλός καταστροφέας . Η δημοκρατία φαινόταν πολύ συγκεχυμένη και χαοτική να ανταγωνιστούν .

Mencken ήταν λάθος . Λούντεντορφ υπέστη η αποτυχία όλων των δικτάτορες δεν ήταν αρκετά προσαρμόσιμο . Όταν το μεγάλο σχέδιο του για να κερδίσει τον πόλεμο , το 1918 δεν ήταν σε θέση να παράσχει την επανάσταση , δεν είχε άλλη επιλογή . Αυτός ακριβώς συνεχίζαμε μέχρι το τέλος , μέχρι ότου αυτός και ο στρατός του διαλύθηκε . Wilson γύρισε την προσαρμοστικότητα ditherer . Δυτικές δημοκρατίες κέρδισαν τον πόλεμο , γιατί , αν και έκανε περισσότερα λάθη , διόρθωση περισσότερα σφάλματα. Άλλαξε η πολιτική , η στρατηγική , οι στρατηγοί και οι πολιτικοί , τον τεμαχισμό και την αλλαγή μέχρι να βρουν κάτι που λειτούργησε . Η Γαλλία πήρε μέσα από τρεις πρωθυπουργούς σε ένα θέμα μηνών , κατά τη διάρκεια των σκοτεινών ημερών του 1917 , πριν σκοντάψει σε Κλεμανσώ , ο άνθρωπος που θα σώσει τη χώρα . Εκείνη την εποχή , η γαλλική πολιτική φάνηκε το χειρότερο της δημοκρατίας : των ανταρτών , μικροπρεπείς και επιρρεπείς σε πανικό . Μόνο εκ των υστέρων , είναι σαφές ότι αυτή η ανήσυχη δυσαρέσκεια είναι αυτό που έκανε τη διαφορά . Δυτική δημοκρατία επέζησε του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου , καθώς ήταν αρκετά χαοτική , αν όχι να κατακλυστεί από τις δικές τους αποτυχίες .

Η νίκη δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει το φθόνο δικτάτορα , όμως. Wilson, αφού νίκησαν δυνάστες απόφαση θα τους ταιριάζει . Τώρα αγωνιζόταν με τον Λένιν να απορρίψει την μπολσεβίκικη απειλή , ήλπιζε να δημιουργήσει έναν κόσμο ασφαλή για τη δημοκρατία . Αλλά η δημοκρατία δεν το επιτρέπει . Ανυπομονησία ανησυχεί ότι οι δημοκρατίες μέσω του πολέμου γκρεμίστηκε Wilson επιχειρεί να οικοδομήσουμε μια διαρκή ειρήνη . Ήθελα ο κόσμος να πάρει τη μεγάλη προβολή . Οι ψηφοφόροι ήταν προσεκτικός στις πιο άμεσες ανησυχίες : μισθοί, η απασχόληση , τις τιμές , την εκδίκηση . Η Γερουσία των ΗΠΑ μπλοκάρει την είσοδο της Αμερικής στην Κοινωνία των Εθνών . Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι ψηφοφόροι πήγαν στους υπηκόους και τα μικρά πολιτικά συμφέροντα φαγωμάρα . Οι δημοκρατίες νίκη στα επικά αγώνες ως τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο , καθώς συνεχίζουν να κινούνται από τα λάθη τους . Αλλά κινούνται από τις νίκες τους πάρα πολύ , η οποία είναι ο λόγος που χάνουμε .

Αυτό το μοτίβο έχει επαναληφθεί σε όλο το επόμενο αιώνα . Στις αρχές της δεκαετίας του 1930 , στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Ύφεσης , ο φθόνος δικτάτορας ήταν γεμάτη . Είναι ευρέως θεωρείται ότι η δυτική δημοκρατία θα επιβιώσει μόνο εάν ένα φύλλο από το βιβλίο του έγινε δικτατορία . Ο Στάλιν , ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ έδειχναν πως οι άντρες της δράσης που θα μπορούσαν να κάνουν τις δύσκολες αποφάσεις που είναι απαραίτητες για να αποτρέψουν την καταστροφή ( ο Μουσολίνι ήταν ιδιαίτερα θαύμαζε σε αυτήν την περίοδο για την τετριμμένη ικανότητά της να πάρει τα τρένα περνούν την ώρα ) . Εκλεγμένοι πολιτικοί φαινόταν άθλια Πυγμαίους σύγκριση , πολύ φοβισμένοι από τους ψηφοφόρους τους για να αναλάβει την ευθύνη και είναι πολύ παραλύσει από τα κοινοβούλιά τους να αλλάξει πορεία . Αλλά Franklin Roosevelt έδειξε ότι η ανάλυση αυτή ήταν λάθος . Ήταν μια καλά μεταβαλλόμενο πολιτικό , ποτέ δεν είναι αρκετά σίγουροι για το τι έκανε ή τι σκέφτηκα , αλλά πρόθυμοι να δοκιμάσουν περισσότερα πράγματα στη μακριά πιθανότητα ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει . Τη διάρκεια της μακράς θητείας του ήταν περιοδικές προβλέψεις για την επικείμενη καταστροφή : είτε κατέστρεψε τη χώρα ή Roosevelt θα γίνει δικτάτορας , μετά από όλα . Ούτε συνέβη : χαοτική αλλά ευφυέστατη υπό την ηγεσία του Ρούσβελτ μέσα από την σύγχυση χώρα . Ήταν δικτατορίες που κατέρρευσε στον τελικό. Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι FDR , αλλά αντιμετωπίζει επικρίσεις λαμβάνει την ίδια μορφή . Μερικοί τον κατηγορούν ότι είναι ένας δικτάτορας , ενώ άλλοι ότι είναι φανατικός ditherer . Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ούτε . Είναι μόνο μια δημοκρατική πολιτική κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αυτοσχεδιάσουν μια διέξοδο .

Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου δεν υπήρχε σχεδόν ένας χρόνος , όταν οι σχολιαστές στη Δύση , δεν ανησυχείτε ότι ο αγώνας είχε χαθεί, επειδή οι ​​Ρώσοι ήταν πολύ πιο αδίστακτη από ό, τι ήμασταν . Εκλεγμένοι πολιτικοί ήταν πολύ απασχολημένοι να ανησυχείτε για την επανεκλογή να αναπτύξει μια συνεκτική στρατηγική για την τελική νίκη . Ακόμα λείπουν ευκαιρία του . Ο φόβος αυτός συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 , και τελικά κερδίζει τον Ψυχρό Πόλεμο . Στο Reagan Λευκό Οίκο , γεμάτη κρύο πολεμιστές – Gung Ho , ο καθένας να διαβάσει το βιβλίο ( σύμφωνα με την Peggy Noonan ομιλίες ) ήταν πώς χαθεί δημοκρατίες , καθώς ένας Γάλλος διανοούμενος μελαγχολική , επιτηδευμένο ονόματι Jean – François Revel . Όπως και όλοι οι άλλοι , Revel είχε δει ότι το σοβιετικό σύστημα ήταν μεγάλο πρόβλημα : ο κομμουνισμός δεν λειτούργησε . Ωστόσο , ο ίδιος υποστήριξε ότι η δυτική δημοκρατία θα σύρετε στον τάφο μαζί του, γιατί δημοκρατίες ήταν πολύ αναποφάσιστος στις βάρβαρες πολιτικές των τελικών. Όταν η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε , η Δύση δεν θα ξέρουν πώς να εκμεταλλευτούν . Οι ατελείωτες περισπασμούς της δημοκρατικής πολιτικής θα πάρει με τον τρόπο . Έτσι, οι πεισματάρηδες τυράννους στο Κρεμλίνο , που δεν έχουν τίποτα να χάσουν , θα τρέξει δακτυλίους γύρω μας . Μόλις έφτασε στην κρίση , η δημοκρατία θα αποτύχει να ανέλθει στο ύψος των περιστάσεων .

Αλλά όταν ήρθε στην αλήθεια , η δημοκρατία δεν πρέπει να ζήσουν . Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ήταν πολύ παρόμοια με το τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου : οι νικητές πήρε τη νίκη από την έκπληξη . Η δημοκρατία όχι μόνο κέρδισε , παρά τις αποσπάσεις της προσοχής της , αλλά εξαιτίας αυτών . Ενώ οι Σοβιετικοί έσκαβαν οι ίδιοι μια τρύπα που δεν μπορούσαν να εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν , Δυτική πολίτες παρακολουθούσαν τηλεόραση και πήγε για ψώνια . Τότε, μια νύχτα συντονισμένοι και ανακάλυψε ότι το Τείχος του Βερολίνου είχε πέσει . Όπως και το 1918 , υπήρξε ο πειρασμός να μετατρέψει αυτό σε μια μεγάλη ηθική επιτυχία . Θα πρέπει να σημαίνει κάτι βαρυσήμαντο ότι η δημοκρατία είχε κερδίσει μια σαρωτική νίκη . Περισσότερα θα πρέπει να είναι μια ευκαιρία για να εδραιώσει τη δημοκρατία έλεγχό τους όλο τον κόσμο ως το νόμιμο σύστημα διακυβέρνησης για όλους . Αλλά αυτό σήμαινε τίποτα σπουδαίο . Μετά την πτώση του τείχους , πολίτες της Δύσης μεταφέρει μόνο για ψώνια.

Η νίκη στον Ψυχρό Πόλεμο σίγουρα ήταν χαμένη, όπως η νίκη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο είχε . Εν μέρει αυτό είναι συνέπεια της δημοκρατικής ανυπομονησία . Μερικοί πολιτικοί ( Τζορτζ Μπους , τον Τόνι Μπλερ ) βαρέθηκε να περιμένει για τα μακροπρόθεσμα οφέλη της δημοκρατίας αποκαλύπτονται και προσπάθησε να επιταχύνει τη διαδικασία , με καταστροφικές συνέπειες . Οι πολέμους από το 2001 στο Αφγανιστάν και το Ιράκ έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και να διαδώσει τα πλεονεκτήματα της δημοκρατίας . Πέτυχαν στην εξάπλωση της τρομοκρατίας και τη δυσφήμιση της δημοκρατίας . Αλλά η σημερινή κατάσταση της δημοκρατίας είναι επίσης συνέπεια της τυπικής δημοκρατικής εφησυχασμό . Στον 21ο αιώνα , το σχέδιο έχει γίνει αρκετά εξοικειωμένοι να θεωρείται δεδομένη , τίποτα δεν είναι τόσο κακή όσο φαίνεται , η δημοκρατία θολώνει μέχρι το τέλος . Η χρηματοπιστωτική κρίση που ξεκίνησε το 2007-08 ήταν το αποτέλεσμα της αυξανόμενης εφησυχασμού . Όπως τα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν , οι πολιτικοί , οι κεντρικοί τραπεζίτες και το ευρύ κοινό όλες υπέθεσε ότι η κατάσταση θα ισιώσουν. Συνεχίστε τις αγορές σας και κοιτάζοντας φορητούς υπολογιστές μας . Σκοντάψει γύρω στο σκοτάδι , εγώ σχεδόν έπεσε από ένα γκρεμό .

Πώς να ακολουθήσει μια πορεία ανάμεσα στην αδικαιολόγητη αυταρέσκεια και η ανυπομονησία είναι άχρηστο δημοκρατική κατάσταση . Είναι τόσο δύσκολο , γιατί ο αγώνας κατά του εφησυχασμού και την ανυπομονησία ανυπόμονος ήχους μετρητή ακούγεται εφησυχάζουμε . Αυτή είναι η παγίδα της εμπιστοσύνης , και δεν υπάρχει εύκολη διέξοδος . Μετρώντας το Tea Party ΗΠΑ μπορούν να αντέξουν οικονομικά Obamacare είναι τόσο άχρηστο όσο λένε οι αρχιτέκτονες του Obamacare ότι το Κόμμα του Τσαγιού έχει δίκιο. Το να πούμε ότι η βρετανική δημοκρατία του UKIP τελικά να προσαρμοστούν σε μια εισροή των μεταναστών είναι τόσο άχρηστο όσο λένε οι φιλελεύθεροι – Ρέντινγκ δάσκαλος ότι το UKIP είναι σωστό . Σε μια δημοκρατία , μπορείτε να ρυθμίζετε πάντα τη σύγχυση βραχυπρόθεσμα κατά της μακροχρόνιας αντοχής , καθώς μπορεί να δημιουργήσει μακροχρόνια αντοχή στη βραχυπρόθεσμη σύγχυση .

Δικτάτορας ζηλιάρης επιθέσεις δεν πρόκειται μακριά . Η ιστοσελίδα από τις βασικές μάχες μεταξύ απολυταρχία και τη δημοκρατία μπορεί να κινηθεί προς ανατολάς , όπως η Κίνα και η Ινδία , τελικά, αγώνα πάνω από τα λάφυρα του 21ου αιώνα . Αλλά το σχέδιο είναι πιθανόν να επαναληφθεί. Ινδική δημοκρατία είναι χαοτική και καλεί για την απόφαση . Κινεζική απολυταρχία είναι αποτελεσματική, αλλά φωνάζει για μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα . Τελικά , το προσαρμοζόμενο σύστημα είναι πιθανό να επικρατήσει . Αλλά μόνο αν βραχυπρόθεσμες αδυναμίες δεν στέκονται στο δρόμο . Εν τω μεταξύ , η δυτική δημοκρατία αντιμετωπίζει τη δική του εκδοχή από την παγίδα της εμπιστοσύνης . Στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ , η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μια έκρηξη ξέφρενη σύγχυση μέσα ως εκλεγμένοι πολιτικοί προσπαθούν να κρατήσουν το πλοίο να βυθιστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για τις καλύτερες ημέρες για να επιστρέψει του χρόνου . Η πολιτική μας είναι στενή και ρεαλιστική , με τους ηγέτες μας να προσπαθήσει ακριβώς για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν έχει σπάσει πέρα από ορισμένες μελλοντικές επισκευές . Αλλά, όπως παλεύουν αυτές τις μάχες είναι γνωστό δημοκρατική , υπάρχει ο κίνδυνος ότι αγνοούν την μεγαλύτερη απειλή . Οι δημοκρατίες έχουν προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις περιβαλλοντικές προκλήσεις στο παρελθόν . Ωστόσο , ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης κλιματικής αλλαγής είναι διαφορετικά σε μέγεθος και τις πιθανές επιπτώσεις . Είναι κάτι που δεν υπάρχει δημοκρατία μπορεί να αντιμετωπίσει με εμπιστοσύνη . Ωστόσο , προς το παρόν δεν κάνουμε τίποτα γι ‘αυτό . Σε μακροπρόθεσμο ανταγωνισμό μεταξύ των δημοκρατικών ανυπομονησία και δημοκρατική εφησυχασμό , ο εφησυχασμός μπορεί να εξακολουθεί να είναι ο νικητής . Αν το κάνει , θα είμαστε όλοι χαμένοι .

Εν τω μεταξύ , σύγχυση της δημοκρατικής ζωής δημιουργεί τις προϋποθέσεις είναι σαν φαντάσματα και το εθνικό μηχανισμό ασφαλείας για την αξιοποίηση απόσπαση της προσοχής μας για να κατασκοπεύσει . Με τη συνέχιση αγορές παρελθόν και κοιτάζοντας φορητούς υπολογιστές μας , έχουν την τέλεια ευκαιρία για να κρατήσει ένα μάτι για όλα όσα κάνουμε . Η απάντηση στην πρόσφατη έκθεση των δραστηριοτήτων τους παρέχει άφθονα στοιχεία ότι τόσο η δημοκρατική ανυπομονησία και δημοκρατική εφησυχασμό . Επειδή δεν ήταν η προσοχή τους , ήταν σε θέση να δώσουν προσοχή μας εν αγνοία μας . Τώρα που ξέρουμε τι έκαναν , πολλοί δημοκράτες πολίτες αισθάνονται θυμό και αηδία . Υπάρχει πολλή λάσπη που πετούν γύρω από : κάτι πρέπει να γίνει . Αλλά όπως και πολλοί εξέφρασαν απαξιεί αδιαφορία : γιατί να νοιάζονται για τους ανθρώπους που ακούν αν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ; Μόλις η Tesco και η Google μπορεί να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τα εγκόσμια λεπτομέρειες της ζωής μας , δεν είναι καμία κατάπληξη ότι οι μυστικές υπηρεσίες πρέπει να επιλέξει να κάνουν το ίδιο . Ένα παρόμοιο μίγμα των απαντήσεων είναι στην οθόνη από τους πολιτικούς . Μερικά είναι έξω φρενών . Μερικά είναι στενοχωρημένοι από την άγνοια τους . Αλλά πολλοί είναι σχετικά αδιάφοροι για το επιχείρημα ότι είναι ό, τι οι κατάσκοποι πληρώνονται για να κάνουν . Το μυστικό , λένε , είναι η τιμή της δημοκρατικής ασφάλειας .

Το μοτίβο της δημοκρατικής ζωής παρασύρεται προς την επικείμενη καταστροφή και , στη συνέχεια, παραπάτημα έξω από αυτό . Μη δημοκρατικές πρακτικές έρχονται σε μας από την έκπληξη , μέχρι τις συνήθεις πρακτικές της δημοκρατίας – ένα ελεύθερο Τύπο , λίγοι πολιτικοί unbiddable – εκθέτουν . Όταν συμβαίνει αυτό , οι δημοκρατίες δεν παίρνουν μια επιταγή , αλλά απλά να κάνει τις ελάχιστες αναγκαίες προσαρμογές κλίση μέχρι την επόμενη καταστροφή . Τι είναι δύσκολο για κάθε δημοκρατία είναι η συνεχής και άγρυπνη άσκηση πίεσης για τον περιορισμό των δυνάμεων που παράγουν την κρίση . Είναι πολύ πιο εύκολο να περιμένουμε την κρίση να ξεδιπλώνεται πριν προσπαθήσετε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό . Η νέα τεχνολογία πληροφοριών , μακριά από την επίλυση αυτού του προβλήματος , έχει γίνει χειρότερη . Είμαστε πιο έξαλλος από ποτέ . Πάρα πολλές πληροφορίες ρέει σε όλο τον κόσμο καθιστά σχεδόν αδύνατο για κάποιον να κρατήσει τα μυστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά κάνει επίσης σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί μια ευρεία δημοκρατική συναίνεση για την ευρεία μεταρρύθμιση της δημόσιας ζωής . Πάρα πολύ θόρυβο , δεν είναι αρκετό σήμα . Έτσι, κρατάμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα με την ελπίδα ότι θα έχουν λυθεί τα δάχτυλα.