Η πρώτη δίκη έληξε με αποτέλεσμα ισοπαλία

Anthony Crolla Rocky Balboa είναι πραγματικό αν δεν είναι από το Μάντσεστερ. Και ήταν εύκολο «Ένα εκατομμύριο δολάρια αίθουσα memukulnya και μια μικρότερη απώλεια αίματος πριν ήταν όμορφη. Και ένα παγκόσμιο τίτλο το 2015 και έχει μια λατρεία του Απόλλωνα 135 κιλά: μπαλόνια.

Μετακινήθηκε από μια επική μάχη με τις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του Crolla καρέκλα. Αλλά έκανε την πιο ευγενή στο ν Crolla του Μάντσεστερ, στον τομέα σπίτι και πάλι. Και υποσχέθηκε να πάρει εκδίκηση, αλλά για να αφήσει τη δουλειά.

Τι είδους κουτί που είναι το φαβορί αυτή την εβδομάδα σας καλύπτει.

Υπάρχει δράμα στο Μάντσεστερ αυτήν την εβδομάδα μαζί της το παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταξύ Jorge μπαλόνια και ο Anthony Crolla εμπειρία αρκετά τρομακτικό αυξήθηκε Brian vs Jack Arnfield επική μάχη μεταξύ Ανδρέα και Martin Dzhozef Uord. Lucy Hughes και όλοι οι πόλεμοι για το Keyti ​​Teylor Ιρλανδία Μιλένα Koleva.

Jorge μπαλόνια κατά Anthony Crolla Σα 10:00.

Crolla μπαλόνια και θάρρος σε ένα τοπικό δολοφονία. Αλλά και οι δύο ξέρουμε Αρκούδες, όπως η ανεπαρκής Μπαλόνια τρίτο γύρο και Crolla έχει χάσει την τελευταία στάση του έργου του.

Οι δύο έχουν αρκετό χρόνο για να πάρει την εκπαίδευση και τις δεξιότητες που είναι ο πρώτος αγώνας, αλλά και οι δύο μαχητές στύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα πάνω από ένα χτύπημα στο 8,11 σε κάποιο σημείο και αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα. η ποσότητα του χρόνου σε σχέση με το CO.
Σε καμβά

Τον άφησε στο γήπεδο το Σάββατο το βράδυ. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένα από αυτά θα καταλήξουν στον καμβά, είναι 7/1 και για τα δύο αρχεία έπεσε. Αλλά μου αρέσει να κερδίσει και μπαλόνια έπεσαν 1.7.
Αν έχετε ορίσει ως φόντο του σπιτιού σας δεν είναι ο μαχητής που αγροκτήματος. Η πρώτη δίκη έληξε με αποτέλεσμα ισοπαλία εναντίον Crolla Ντάρλεϊς αναστατωμένος, αλλά είχε μια συνάντηση με τον Crolla-5 της / 1 για να κερδίσει καιρό θα μπορεί να κάνει κακό.