Ευρωπαϊκή εκστρατεία

Το ευρώ έχει την αγαπημένη τους ομάδα κάθε ουδέτερη «για να ταιριάζει, και ενώ κάνουν. Καθίστε τρεις βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος το 2018 για να κερδίσουν τα προς το ζην.

Πριν από το παιχνίδι, είχαμε πάγου στην κορυφή της δέσμευσης του φράγματος να συμμετάσχουν στην αγορά σας, και καταλήξαμε σε τρεις κύριες υποχρεώσεις φιλικό. Μιλήστε σε σας από …

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζει τη μακρά διεθνή διάλειμμα, αλλά τουλάχιστον έχουμε μια Δημοκρατία της Ιρλανδίας κατά της Ισλανδίας όλη τη νύχτα την Τρίτη.

Μετά τη δημιουργία ενός όμορφο κόσμο είδηση ​​της Αγγλίας με 2-1 Euro 2016 το καλοκαίρι Ισλανδία έχει κάνει πολύ καλά στο Βόρειο Ατλαντικό στην ιστορία τους ποδόσφαιρο.

Ισλανδία, Ιρλανδία Ανώτερος 23 στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Αλλά έφτασε στο Δουβλίνο Ήταν η πρώτη χώρα σε αυτό και τα άλλα αγόρια να κερδίσει το πράσινο κατά τους πρώτους οκτώ φορές.

Μπορεί να φαίνεται σαν μια οπή Και παρόλο που όλοι αγαπάμε τη φωτογραφία. Οι στατιστικές δείχνουν ότι αυτό είναι Τα χρήματα πρέπει να είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί.
Best on.com για το διεθνές ποδόσφαιρο.
Η Ιρλανδία νίκη 1-0-5 / 1

geglinster Horgan ευρωπαϊκή εκστρατεία Lillywhite και Lee memorablely Zenit αριστερά για να προστατεύσει το θάνατό της στην Αγία Πετρούπολη. Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον γύρω από το νερό. Ο ίδιος και οι συμπαίκτες του Endi Boyl Ντάνταλκ Simon Grayson Preston τον Ιανουάριο.

Στην Ιρλανδία, Μάρτιν Ο ‘Νιλ έξι από 36 βολές για τη νίκη ήταν μια νίκη 1-0 στο προωθείται 16,67% των αγώνα των ανδρών. Durban να σταθεί έξω.

Η Ιρλανδία έχει δύο από αυτούς Την Ισλανδία και το ίδιο αποτέλεσμα με τα δύο τρίτα από αυτούς έχασαν στοίχημα 5/1 αναζητά έναν άνδρα να αναλάβει τη φροντίδα του μας «πράσινο» για πολλούς ανθρώπους.
Horgan Daryl κάθε φορά -4/1

Ακόμη και στο κέντρο της διεθνούς προσοχής για τους παίκτες, που θα δοκιμάσει όπως Ντάνταλκ, η οποία καλύπτει πολλά από την εποχή. Πλούσιο με την Ισλανδία

Η Ισλανδία βρίσκεται επίσης στο κενό σήμερα είναι η τέταρτη σε πέντε. Συγγνώμη για τη μικρή σφυρίχτρα 0-0 8.11 για να εγκατασταθούν τράπεζα απόψε.
Είναι δίκαιο να πούμε τον πρωταθλητή και δρομέας Horgan σκόραρε δύο γκολ για να βοηθήσει να δώσει νέα ρούχα για να νικήσει O’Neal εξήγησε ότι είχε την ευκαιρία να λάμψει την Τρίτη. Και μην εκπλαγείτε αν κέρδισε. Με δύο από τους στόχους στο 01/04.

Περίοδος, η σωστή απόφαση: Ισοπαλία 0-0-08 / 11.

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής Μαρκ Ο ‘Νιλ επί του σκάφους είναι μέρος μιας πρακτικής κατά την αποστολή της Ιρλανδίας λίγο αργά.

Κυκλοφορίας στα τρία προηγούμενα τρίμηνα. Είναι η αντιπολίτευση και κατέφυγαν σε 0-0 νίκη στη δεύτερη φράση του δύο από αυτούς. Γεωργία και την Αυστρία.