Επική μάχη

Μετά το Euro 2016, η οποία θα είναι ένας θρύλος στους υγρότοπους R. Chris Coleman, θεωρείται από πολλούς το πιο δημοφιλές είδος της σύμβασης στη Ρωσία στις αρχές της δεκαετίας κατατακτήριες.

Αλλά τρία δωρεάν αράχνη Γεωργία στην Αυστρία και τη Σερβία ελπίζει να σκάψει στο ταμείο. Ρίψη των τεσσάρων πόντων από την Ιρλανδία κέρδισε το Welsh είναι 5/2 δ.

Έτσι, γνωρίζουμε ότι κάθε εβδομάδα μια διεθνή αίσθηση γι ‘αυτό, αλλά τουλάχιστον έχουμε να δούμε αν οι παλιές Σέλτικ ξαδέλφια στην Ιρλανδία, Ουαλία Aviva Stadium φιλοξενεί σήμερα.

Αν Μάρτιν Ο ‘Νιλ έθεσε Ιππότες του της Στρογγυλής Τραπέζης για την προώθηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιρλανδίας Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Ήταν επιτυχής Αυτός θα πρέπει να είναι χαρούμενος στην επική μάχη του. Κέρδισε σε αυτό το σημείο.

Γεωργία, τη Μολδαβία και απ ‘όλα. Η Αυστρία, στη συνέχεια έριξε το ξίφος και της Ιρλανδίας θα έχει ως αποτέλεσμα Ομάδα Α με 10 βαθμούς από τέσσερις αγώνες στον προκριματικό γύρο. Αλλά το τέρας αναπνοή φωτιά και κατάσκοπος για το Green Palace από τους άνδρες σήμερα.

Γιατί να μην επωφεληθούν από 20 στοιχήματα έχουν 5 έως τις δυνατότητές της Ιρλανδίας Ουαλίας. Αν στοιχηματίσετε £ 20 / ευρώ, για το οποίο θα κερδίσει η ομάδα, και έχουμε την ευθύνη να GBP / EUR 5 δωρεάν για κάθε γκολ η ομάδα κάνει. Στόχος του Αγώνα Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις

On.com καλύτερη τύχη στο ποδόσφαιρο.
Δράκος κίνδυνο

Στην αίθουσα θεραπεία της Ιρλανδίας Το πεδίο των δραστηριοτήτων αναζήτησης στη Δύση Westeros Devid Vogan, Sheyn Daffi μυαλό Klark, Deril Merfi και ο Χάρι Arter έξω όλη την ώρα, μαζί με Robbi Bredi Ουαλίας τους επιτρέπει να Garet Beyl ο δράκος.

Θύελλα Φρούριο Στάδιο Aviva μπορεί να είναι υποχρεωτική για την ουαλική να εμφανίζονται στο δεύτερο αγώνα στη σειρά.

Αλλά αυτό είναι ευκολότερο στα λόγια παρά στην Ένα προστατευτικό τοίχο στο Ιρλανδοί ψήφισαν εναντίον τους τέσσερις αγώνες μέχρι στιγμής, O «Neal δεν έχει παραγωγικό στόχο βήχα μόνο τρεις χορδές οι περισσότερες από τις ομάδες του ομίλου.

Γι ‘αυτό μην εκπλαγείτε αν η Ιρλανδία κέρδισε την κενή Ουαλίας Bord 13/5.
Πόλη πριν

Ιρλανδική αναφέρονται σήμερα στο πεδίο της μάχης, όμως, τρία από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Και αν σας πω Είναι η αλεπού, σκοτώνοντας τέσσερις νίκες στη φαντασία για την άρνηση αυτή. Μπορείτε να πάρετε τη νίκη για τα αγόρια σε πράσινο 6/4.
Μετά από μια τριών μηνών απολύσεις με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. Μαδρίτη Bell έγραψε ένα ιρλανδικό 4/1 μετά το πρώτο γκολ.