Ανθρώπινη ιστορία

Αυτό συνέβη, ενώ η κοπέλα Jamie SMS που είχε αφήσει το τηλέφωνό της στην τουαλέτα μετά το τρένο έφυγε. Και οι εμπλεκόμενοι φορείς για να αλλάξετε μια επαφή στη δική φωνή του τηλεφώνου. Στη συνέχεια, ο συμπαίκτης Προσποιείται ότι είναι ένα κορίτσι και το ενδιαφέρον αγάπης της, Jamie SMS ακόμα και αν δεν είναι σοφό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με ένα μάτσο πολυθρόνα O’Hara κέρδισε το CBB 1/12 διηγήθηκε πώς pranked όνομα Taji βάναυση πρώην σύντροφό του.

Sokkerspeler Jamie O’Hara καταιγίδα ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Celebrity Big Brother αστέρι Αξιολογήστε το χρυσό στο κανάλι 5.

Αν και flirtasies με το φίλο του το Μαύρο miesie παντρεμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστή για την Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ στο Williams. Δεν είναι μόνο η φαντασία μας Αλλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης Και ακόμα και συνελήφθη παρουσίαση Νύχτα Η εκδήλωση προσέλκυσε την προσοχή των άλλων.

Celebrity Big Brother: Μπορείτε να κάνετε απατεώνων καταιγίδα ένα χάος CBB Μαύρο»με τον Jamie O’Hara.

Δεν θα το χαλάσω για σας, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι η ανθρώπινη ιστορία κάτω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βίντεο για να δείτε O’Hara.