Ένα καθήκον

Σαουθάμπτον Manolo Gabbiadini είναι το θύμα της μια αδικία που είναι πολύ βαριά, στην τελική νωρίς EFL σήμερα και εδώ, δεν θα σταθούμε για αυτό.

Αν και είναι σαφές ότι το τέλος του παιχνιδιού, Ιταλία μαχαίρι άψογα σε 11 λεπτά, σε ορισμένες τρόπο χαρακτηρίζεται από δικαστές, πολλοί αντιπαθής Southampton παίκτης και πιο σημαντικό για τους παίκτες μας!

Το μάθημα αυτό δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον εαυτό του το άνοιγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από οκτώ λεπτά όταν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στόχος shooter μασκότ λουράκι σε ένα ελεύθερο λάκτισμα από απόσταση 25 μέτρα μόνο, μη φοβάσαι, πληρώνουμε ακόμα και έξω από αυτό καθώς και.

Όχι ακόμα, μην ανησυχείτε, γιατί αν υποστηρίζουν πρώτες τάξεις, Gabbiadini θα κάνουμε το παιχνίδι σας ως μια ελεύθερη δέσμευση. Αυτή η επιστροφή ισχύει για μονά στοιχήματα μόνο δέσμευση στόχο σκοπευτές πρώτα.

Jesse Lingard οδήγησε τις δύο εταιρείες μετά από 39 λεπτά, και ενθάρρυνε άμεσα Gabbiadini διασχισμένα ως αυτός αντιμετωπίζεται με μια γρήγορη πυρκαγιά επίθεση δύο φορές, πριν και μετά από την κατάσταση αδρανοποίησης.

Ο σκοπός του shooter Star κερδίσει μεγάλο χειροκρότημα και αντικαταστάθηκε από ένα πρόστιμο όχι λιγότερο από Σέιν Λονγκ επτά λεπτά να πάει. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα να hatrik, Gabbiadini αρνήθηκε ότι είχε να ανταγωνιστεί.

Αυτό δεν κάθισε δεξιά με μας, έτσι αποφασίσαμε να παραγγείλετε ένα hatrik, Gabbiadini δίκτυο πελατών τους συμφέροντα, καθώς και δωρεάν τα στοιχήματα επιστρέφονται. Όπως πριν, είναι μόνο ένα καθήκον.

Δυστυχώς για τους Αγίους, ευχαριστώ τους είναι καλά και πραγματικά τρέχει έξω μετά από να αφήσει το πεδίο, Gabbiadini όπως Ιμπραΐμοβιτς θέσει κεφαλίδα στο σπίτι λεπτό 87 πρωτάθλημα για EFL κόκκινοι διάβολοι να διεκδικήσει τη νίκη 3-2.